Întrebare recomandată | Marius44467447 a întrebat:

Nu mă pot decide intre Husky, Golden Retriever sau Labrador.Ma puteti ajuta? Multumewc anticipat

Răspuns Câştigător
| AstroNoot a răspuns:

Husky trebuie sa-i plimbi mult...iti fac dezastru in casa daca nu-i plimbi 5-6 km.Dar Labrador si Golden Retriever sunt cam acelasi lucru, singura diferenta fiind blana aurie la GR.Si doar asa, ca fapt divers, Golden Retriever sunt considerati cei mai prietenosi cainii din lume.Asa ca iti recomand Golden Retriever, ca-s si frumosi

| Siby77 a răspuns (pentru AstroNoot):

Conform unei statistici Golden Retriever sunt cei mai indragiti caini pentru familii pentru ca sunt blanzi, inteligenti, prietenosi, si bineinteles frumosi

13 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

GR sunt mai draguti.

| DaCumSaNu a răspuns:

Huskyyyyyyyyy

| ionutborcea a răspuns:

Eu mi-as lua un Husky e frumos are ochii albastri de rasa rara si nu cred ca o sa te dezamageasca ca ceiilanti caini.

| Adiq a răspuns:

Puge

| andreit05 a răspuns:

Labrador :3

| Florinelx a răspuns:

Depinde ce dorești... În primul rând, dacă îți iei husky sa știi că sunt foarte pretențioși, și când ajung la.maturitate fac urat; in sensul că urla precum lupii! Pe cand, goldenul retriever și labradorul sunt și ușor de intretinut, și nu sunt chiar așa de pretențiosi. In concluzie, eu zic că îți iei golden retriever sau labrador. Sper că te-am ajutat. Funda? Mersi!

| InfiresMan a răspuns:

Golden retriever happy

| Florin_Cristian_1995 a răspuns:

Un Husky e mult mai frumos si mai dragut, e si un bun prieten si poti sa agati fete cu el decii... happy bafta cu asta

| Berar_Roxana_2000 a răspuns:

Husky latra foarte mult noaptea, golden retriever si labrador seamana mult. Intre ei decizi tu dupa preţ

| Robitzu a răspuns:

Depinde unde locuiesti (casa, bloc) si spatiul/atentia pe care i-o poti oferi cainelui zilnic.

| Giorgi_Preda_1985 a răspuns:

Eu cred ca labrador, haschi sunt foarte incapatanati, Labradorii sunt energici si curiosi si le place sa aiba o oarecare independenta. In schimb Goldenii sunt mai asezati si isi petrec tot timpul alaturi de stapanul lor. Desi ambii sunt inteligenti si obedienti, cunoscatorii spun ca Goldenul este cel care invata mai usor si este mai dedicat, probabil din cauza laturii libertine a Labradorului.Alegerea unui catel depinde de mai multi factori, care tin in special de modul nostru de viata si de cat timp si resurse suntem pregatiti sa-i alocam zilnic. Astfel, conteaza foarte mult daca adoptam un caine de talie mica sau de talie mare, un caine de paza si aparare sau unul de agrement, un caine cu par lung sau unul cu par scurt... Si am putea continua lista la nesfarsit. In continuare vom analiza impreuna cele mai importante "coordonate" de care trebuie sa tinem seama in momentul in care alegem rasa, in functie de talie, utilitate, lungimea parului si temperamentul viitorului nostru prieten canin. Un catel de talie mica sau un catel de talie mare?