Buna,
Amstaff e un ciine de paza mai degraba, pentru ca e foarte devotat familiei dar agresiv cu strainii si mai ales cu alti catei.
Cind il scoti afara trebuie neaparat sa-i pui botnita ( e unul in zona mea si numai asa iese).
De frumos e frumos si are avantajul ca fiind cu blanita scurta nu lasa par in casa. Trebuie sa-l plimbi zilnic o ora pe afara, nu e genul care sa se multumeasca cu 10 minute de "aer", altfel iti intoarce casa pe dos.
Noi avem un metis pechinez care e mai comod ca si personalitate : e dragalas, prietenos, jucaus si linistit in acelasi timp.
Tu ia-ti ce iti place dar va fi responsabilitatea ta in cea mai mare parte sa ai grija de el.
Orice caine se modeleaza dupa caracterul stapinului.
In concluzie, un amstaff in mainile cui trebuie, este un caine extraordinar de cuminte si iubitor(in special cu copii). Daca il socializezi de mic foarte bine nu ai probleme cu el. Intr-adevar nu oricine poate creste aceste rase. Trebuie sa le acorzi foarte multa atentie.
Doamne ce copii. Ti se pare ca am cerut parere cum sa ai un maidanez in casa? NU! eu am postat intrebarea cerand pareri de la cei care au amstaff sau stiu cum este... cum se intretine in casa cam cat trebuie sa-l plimbe etc
CHIAR CREZI CA MA INTERESEAZA PAREREA TA CU MAIDANEZU?
Câinele acelor vremuri era folosit la diverse munci cum ar fi: paza și supravegherea gospodăriilor, câini de companie și "babysitters". Alții au fost folosiți pe post de gladiatori care luptau în arene împotriva altor câini.Acești câini sunt curajoși, tenace și prietenoși. Extrem de loial si afectuoși, sunt capabili de orice pentru a-i face plăcere stăpânului.
Nevoie de exerciți: necesară, fiind o rasă energetică necesită exerciții zilnice de minim 1-2 ore.
Maidanez i-ati tu nu eu eu prefer un caine de rasa nu orice gunoi de animal de pe strada... Acesti caini nu-si au locu dupa parerea mea nu ar trebui sa existe nu sunt buni de nimic decat sa te muste sa te latre si etc... Zimiti tu unu lucru care il face maidanezu bun?
Odata ce locuieste pe strada e un fel de ''gunoi al societati'' ce nu-ti trebuie arunci nu-l ti la tine in casa sa-ti ocupe loc :* te-am pupat draga...
APP: ce ai prefera lup sau amstaff?
Eu doar mi-am zic parerea. Mie una imi plac maidanezi si nu sunt un gunoi cum le zici tu! asa ca ia-ti ce caine vrei si nu mai intreba :-)) ciao.
Daca toti iti plac maidanezi te poftesc sa-i iei in clasa si sa-i cresti sa le dai tu mancare... sa vezi ca te mananca si pe tine. Sunt niste caini de 2 lei corcituri afurisite care merite eutanasiate
Tocmai de asta imi plac ca pot musca serios un om.Am o vecina care are maidanez si e super frumos si mereu stau cu el in aduce la mine zilnic.Na acum fiecare cu parerea lui. nu?
Draga mea
Maidanezu o musca dar e mic copil pe langa Amstaff.Aceasta rasa de caine are din insting sa sara la gat omoara alti caini pe loc. Este folosit deseori la lupte ilegale/ paza...
Daca tie iti place e treaba ta iti urez succes prin al avea :*
Multumesc frumos:* Te pupa TuRneR
Si cateii maidanezi sunt draguti, si se joaca si ei si chiar pot fi adoptati, nu sunt japite sclifosit cu fite ce esti. Te dai mare si tare cu cainele tau de rasa. Sper sa-ti manance mobila pana il dresezi tu incat sa capeti respect )
Il duc la dresaj nu-l dresez eu
Pai,amstaff-ul e bunicel, dar e cam energic, asa ca va trebui sa il plimbi de mai multe ofri pe zi. Daca iti iei buldog s-ar putea sa ai cateva nopti albe, fiindca sforaie ingrozitor!
Deci iti poti lua Amstaff.E bun!
Ane758 întreabă: