| Alina_Aniella_1970 a întrebat:

Nu stiu cum sa imi conving parintii sa imi ia un caine. Am mai avut unul cand eram mai mica aveam 5 ani si nu am avut grija de el findca eram prea mica. Dar acum chiar imi doresc unul ma plictisesc toata ziua singura in casa. Tata m-ar lasa dar mama e foarte greu de convins. Zice ca nu o sa am grija de el ca nu o sa il duc la veterinar si chesti. Dar eu chiar o sa am grija de el! Va rog ajutati-ma! Multumesc anticipat!:*:*:*

Răspuns Câştigător
| yynuta a răspuns:

Da si eu am avut aceeasi problema, dar pana la urma mi-au cumparat. incerca sa devi mai responsabila, du gunoiu, fa curat in casa, arata-le ca esti in stare sa ai grija de acel caine, desi este foarte greu si destul de costisitor, dar daca iti doresti cu adevarat sunt sigura ca te vei descurca cu el. bafta

| Hector99 a răspuns (pentru yynuta):

Parerea mea ca are dreptate yynuta ai putea sa incerci

| Alina_Aniella_1970 explică (pentru yynuta):

O sa incerc oricum multumesc tuturor de raspunsuri si mai astept sfaturi!:*:*

5 răspunsuri:
| 96SeB96 a răspuns:

Mda si eu imi doresc.
pai zi'le ca atunci nu ai avut grija de caine ca erai prea mica, dar acum ai mai crescut si stii ce are nevoie. zi'le ca ai sa il scoti de 2-3 ori pe zi afara. ca ai sa il dresezi, ai sa te joci cu el. happy de astea laughing tongue
funda?

| Alina_Aniella_1970 explică (pentru 96SeB96):

Le-am zis tot ce se putea dar nici in ruptul capului nu vor!

| yynuta a răspuns:

Multumesc pentru fundita si multa bafta ori cum sper sa ne anunti daca iti cumperi