Din pacate daca tu crezi ca e luxata,sau rupta,trebuie dusa la o clinica veterinara. Daca nu ai timp sa o duci,roaga pe cineva sa o duca,sau poti apela la un medic ce vine la domiciliu (multi vin la domiciliu dupa ce-si incheie programul). Acasa nu ai cum sa o tratezi. Pune-o intr-o cusca de transport, pe un prosop, cu labuta afectata in sus (atat poti face pentru ea, pana ajungi la medic). Medicul o va consulata si daca va considera ca este necesar îi va face radiografie (daca el va crede ca are fractura), daca are luxatie o sa-i puna atela si o sa-i dea tratament acasa.Stiu ca ai spus ca esti ocupat, dar trebuie sa gasesti cumva o cale sa o duci la medic.Multa sanatate pisicutei tale.Asteptam vesti bune .
Salut,poate e ranita la pernute, poate o aschie, in rest nu stiu, a mea a avut o pernuta un pic umflata si cand m-am uitat mai bine era un maracine minuscul infipt acolo, bafta
Am primit detalii despre starea pisicii: a doua zi a fost cam la fel, apoi dupăamiază a dormit mult mai mult ca de obicei și seara deja mergea binișor cu lăbuța afectată. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost ceva grav!
P.S.
Mulțumim pentru sfaturi!
motanwwe întreabă: