Astfel de oameni trebuiesc dusi la psihiatrie. Si cand te gandesti ca nu putini se poarta asa cu proprii copii!
Solutia este sa il inregistrezi cu o camera ascunsa (audio si video cu nightvision) si sa trimiti inregistrarea autoritatilor care se ocupa cu protectia animalelor. Altceva nu ai ce sa faci.
Nu vreau sa merg așa departe, fiindcă este in general o persoana bună, dar câteodată complexă
Poate are traume cu câinii și de asta. pentru că mă gândesc că îi plac câinii că altfel nu ii cumpăra dar nu este disciplinat, va trebui sa se dezvețe și să nu mai fie agitat când se întâmplă lucruri care nu s pe placul lui
Mersi pentru răspuns și sfat
Pai daca este o persoana buna, atunci cauta sa intri in vorba cu el. Spune-i ca animalele il simt, si ca nu se vor atasa de el daca le cearta. Spune-i ca nu se va putea bucura de tot atasamentul lor daca isi schimba -chiar si pentru o clipa- in mod negativ caracterul.
Animalele trebuiesc dresate. Daca alte animale sunt dresate si ale lui nu, atunci spune-i ca vina nu are cum sa fie a animalelor.
Si ce ai vrea sa ii laude pentru asa ceva? Cainii trebuiesc invatati in acest sens, nu prin bataie dar trebuie sa fii destul de ferm cand fac greseli.Si Eu ma mai trezesc cand si cand cu cate un pipi in pat de la adorata mea care deja are 4 ani si cand se intampla asa imediat o trimit la locul ei care in mod normal ar fi trebuit sa fie undeva jos unde i-am pus un cosulet de caine dar nu sta prea mult acolo si vine iar sus pe mine in pat.Totusi e curios ca acei catelusi de care spui ca vara stau afara fac totusi in casa, probabil nu le deschide usa cand e nevoie si fac pentru ca nu se pot tine. Daca pleaca de acasa si ii lasa multe ore in casa sa le monteze o usita din ia de vizitare in usa principala si precis nu o sa mai faca in casa, vor invata usor sa inre si sa iasa de cate ori au nevoie
Trebuie sa le explici frumos ca nu e bine ce fac si sa incerci sa ii ajuti sa invete cainele sa faca afara poti cauta pe internet diverse metode