Nu inteleg ce va trebuie cîine in apartament, o sa miroasă groaznic, o sa latre, si vei avea reclamatii de la vecini, se vor duce la presedintele blocului si vă vor face plîngere, daca nu chiar la politie, din cauza zgomotului, cîinele va lătra non stop, si mai ales noaptea cand oamenii dorm, in apartament poti avea cel mult o pisică, aceea nu face zgomot, chiar daca miaună, iar cîinele trebuie dus afara sa si faca nevoile, te va trezii la 5 dimineata sa l duci afara, ca altfel va face nevoile in casă unde apucă, e corvoadă mare cu cîinele, parintii tai ce zic, sunt de acord cu ideea ta sa aduci cîine in apartament? Ce vârstă ai? Esti destul de responsabil/ă sa ingrijesti un cîine? Sau il vei lasa in grija părintilor? Si va ajunge pe străzi abandonat, gîndeste te serios daca poti avea grijă de el niste ani buni, nu o zi două, vreo 15 ani de acum inainte, daca nu te simti pregatit/ă sa il ingrijesti, nu il lua, lasa l pentru cine are casă la curte, acolo sunt buni cîinii, in curte, nu in apartament de bloc.
Tu crezi ca nu am mai citit pe N site-uri ce ai scris tu aici? Sunt foarte constient de responsabilitatile pe care le voi avea si mi le voi asuma. aici raspunsul tau nu are nici un sens si nu mi-ai raspuns sub nici o forma la una din intrebarile pe care le-am pus. daca vreau caine in apartament este alegerea mea, o spui de parca voi fi singurul cu caine in apartament
1. Se poate dresa in casa dar mai greu. 2. Dresajul poate incepe de la varsta de 2-3 luni. 3. Poate sa isi faca nevoile la locul care ii amenajezi tu. Iti trebuie o tavita pui nisip si tot il duci acolo pana se va invata