| andreisdas23 a întrebat:

O sa va zic din prima.Am un forum, un forum foarte tare.Inca mai am de lucrat la el dar deja l-am facut frumos si acum caut moderatori care sa fie macar activi 1 ora pe zi.Sa publice subiecte noi si sa mai aduca si el cativa membri.Cativa doar.3-4.Forumul este :http://ologeni-zone.forumz.ro/

Sa va mai zic un lucru.Forumul o sa contina de toate.Si chiar vreau sa il fac Populat.In curand o sa-i fac domeniu.ro intrucat numele forumului va fi www.ologeni-zone.ro.Dar pana atunci imi trebuie moderatori.Si va rog pe toti cei care citesc acest anunt sa vina si ei pe forumul meu si sa se inregistreze.Va rog frumos. Dau moderatori la Primi 20 care fac asta. Puteti sa postati o cerere pe forum sau sa bagati id andrei_that@yahoo.com.Multumesc

4 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Pe cine crezi ca pacalesti ma?laughing Forumu asta e varza, nici nu ai acces la baza de date si noroc ca poti face backup pentru categorii&posturi laughing
Si cand iei domeniu.ro crezi ca daca il lasi asa vei avea succes? Vai de capul lui forumu asta laughing Ia-ti IPB si invata sa administrezi, nu te mai copilari happy

| TitiDrLove a răspuns:

Copilu,cate site-uri comerciale,gaming,de tutoriale cu domenii am avut eu nu o sa ai niciodata laughing Mai intai invata si tu ce inseamna un site,un forum,ce e baza de date laughing Tu bagi scripturi in el si crezi ca e site happy Copilule,pune-te pe invatat HTML,PHP,CSS,mySql,vbscript,jquery, xml, asp si dupa poti sa te lauzica stii sa faci un site laughing

| andreisdas23 explică:

Bi desteptule ai intrat tu pe el sa vezi daca e varza.In primul rand daca vrei sa-ti zzic ceva cocalare, sunt forumuri facute pe forumgratuit care asunt mai populate decat protv.ri si alte site-uri.In primul rand eu pun fel si fel de tutoriale pe forum.Si am acces la baza de date.Fa-ti si tu unul sa vedem.Am si site cu domeniu.ro dar forumul asta l-am facut pentru ca site-ul este in lucru si am vruet sa mai realizez ceva.Du-te si joaca-te cu copii pe afara, ca mai mult de 15 ani nu ai.Sucker.

| andreisdas23 explică:

M-am grabit sa scriu.