Pe cine crezi ca pacalesti ma? Forumu asta e varza, nici nu ai acces la baza de date si noroc ca poti face backup pentru categorii&posturi
Si cand iei domeniu.ro crezi ca daca il lasi asa vei avea succes? Vai de capul lui forumu asta Ia-ti IPB si invata sa administrezi, nu te mai copilari
Copilu,cate site-uri comerciale,gaming,de tutoriale cu domenii am avut eu nu o sa ai niciodata Mai intai invata si tu ce inseamna un site,un forum,ce e baza de date Tu bagi scripturi in el si crezi ca e site Copilule,pune-te pe invatat HTML,PHP,CSS,mySql,vbscript,jquery, xml, asp si dupa poti sa te lauzica stii sa faci un site
Bi desteptule ai intrat tu pe el sa vezi daca e varza.In primul rand daca vrei sa-ti zzic ceva cocalare, sunt forumuri facute pe forumgratuit care asunt mai populate decat protv.ri si alte site-uri.In primul rand eu pun fel si fel de tutoriale pe forum.Si am acces la baza de date.Fa-ti si tu unul sa vedem.Am si site cu domeniu.ro dar forumul asta l-am facut pentru ca site-ul este in lucru si am vruet sa mai realizez ceva.Du-te si joaca-te cu copii pe afara, ca mai mult de 15 ani nu ai.Sucker.