| LPCTSTR a întrebat:

Pana acum nu am mai detinut papagali, insa pana la inceputul acestei luni, m-am ales cu 4 perusi.
Pe primul parintii mei l-au prins pe strada, 2 au venit de la o ruda iar azi ne-am gandit sa mai luam inca un perus, pentru a-i face pereche primului.
Zis si facut, insa mi-e cam teama.
Papagalul adus recent adica azi, nu cred ca are sanse sa se integreze, plus ca cei doi perusi se "cearta" cu primul. Prin certat ma refer la un fel de ciupit in zona fetei si un mic sasait sau un tipat.
Tin sa mentionez ca ii tin intr-o cusca tip casuta cred ca medie spre mica, cusca universala mai bine zis.
Oare perusul nou venit are sanse sa se integreze?
Mai mentionez ca este pui spre adult, cam mititel fata de cei normali. Oare este varsta de vina?
Inca mai am cusca in care au venit cei doi perusi, oare sa-i pun si sa-i las pe cei doi, primul si ultimul, sa stea sa se acomodeze?
Chiar imi este mila de perusul nou, pare discriminat.
Poate ajuta, sau nu, cuplul de papagali veniti dupa primul este alb-albastru iar primul si ultimul sunt galbeni cu burta verde.
Sper ca ma puteti ajuta cu un sfat.

Răspuns Câştigător
| HelloMaphie a răspuns:

Cel mai bine pui perechile separat... După ce va mai creste, poți încerca să îi lași pe toți în aceeași colivie. Chestia e că perușii au o singura pereche toată viața și probabil, cel nou s-a dat la fata/băiatul de la rudele tale și a fost avertizat... Dacă îi separi ceva vreme, va fi perfectwinking

2 răspunsuri:
| IIIshaneIII a răspuns:

Am avut si eu unul acum multi ani l-a mancat pisica rolling on the floor