| AlexAleex a întrebat:

Pentru toti care au dolce astazi sport.ro s-a schimbat in bbc news? vi s-a intamplat si voua? daca da, cum fac sa iau inapoi sport.ro si proTv?sad

6 răspunsuri:
| Karinakari99 a răspuns:

Eu am renunţat la Dolce acum ceva vreme şi m-am abonat la RCS-RDS.Te sfătuiesc şi pe tine să renunţi pentru că au scos vreo 10 canale esenţiale, în plus la RCS-RDS e mult mai convenabil.Mă bucur că am renunţat la Romtelecom-scump şi slabă calitate, puţine canale.La RCS-RDS e ieftin şi de calitate.Te sfătuiesc să-i dai naibii pe cei de la Romtelecom.

| 8imal a răspuns:

Pe paginile posturilor ti se explica! suni la relatii clienti 1930 gratuit in reteua romt... si ceri pachetul protv inapoi. eu insa te sfatuiesc sa renunti! pro tv e free to air si il poti receptiona cu o antena normala iar daca ai net sport.ro e in lista tuturor celor ce fac streamtv. acum la schimb cu pro tv ai hbo hbo comedy... alege ce preferi!

| TommoGirl a răspuns:

Suna la Dolce, si mie mi s-a intamplat la fel, dar am citit ca Pro tv poate fi vizionat din nou, pentru ca acum face parte dintr-un nou packet. Numai tin minte cum se numeste. Cauta pe net numarul si suna la Dolce! Mult NOroc!
Funda?

| BUDOKAI a răspuns:

Deci problema e ca daca esti abonat la DOLCE nu mia beneficiezi de protv, sport.ro, acasa gold, etc. iar singura modaliate de a viziona aceste programe e sa te uiti pe VOYO sau sa te muti pe rcs-rds sau la alta firma...

| Mellysa25 a răspuns:

Nasol pentru voi, cei abonti la Dolce. Eu zic sa te transferi la Rds -Rcs. e mai convenabil...

| ABCDEFGH2806 a răspuns:

Salut! Deci sunt 11 programe pe care nu le mai au cei de la dolce *( Inclusiv eu ) Si ca sa le iei inapoi trebuie sa suni la 1930(relatii cu clientii) si sa le spui ca vrei inapoi programele s-ar puteea sa platesti asta nu stiu sigur! Oricum Bafta!