Eu am renunţat la Dolce acum ceva vreme şi m-am abonat la RCS-RDS.Te sfătuiesc şi pe tine să renunţi pentru că au scos vreo 10 canale esenţiale, în plus la RCS-RDS e mult mai convenabil.Mă bucur că am renunţat la Romtelecom-scump şi slabă calitate, puţine canale.La RCS-RDS e ieftin şi de calitate.Te sfătuiesc să-i dai naibii pe cei de la Romtelecom.
Pe paginile posturilor ti se explica! suni la relatii clienti 1930 gratuit in reteua romt... si ceri pachetul protv inapoi. eu insa te sfatuiesc sa renunti! pro tv e free to air si il poti receptiona cu o antena normala iar daca ai net sport.ro e in lista tuturor celor ce fac streamtv. acum la schimb cu pro tv ai hbo hbo comedy... alege ce preferi!
Suna la Dolce, si mie mi s-a intamplat la fel, dar am citit ca Pro tv poate fi vizionat din nou, pentru ca acum face parte dintr-un nou packet. Numai tin minte cum se numeste. Cauta pe net numarul si suna la Dolce! Mult NOroc!
Funda?
Deci problema e ca daca esti abonat la DOLCE nu mia beneficiezi de protv, sport.ro, acasa gold, etc. iar singura modaliate de a viziona aceste programe e sa te uiti pe VOYO sau sa te muti pe rcs-rds sau la alta firma...
Nasol pentru voi, cei abonti la Dolce. Eu zic sa te transferi la Rds -Rcs. e mai convenabil...
Salut! Deci sunt 11 programe pe care nu le mai au cei de la dolce *( Inclusiv eu ) Si ca sa le iei inapoi trebuie sa suni la 1930(relatii cu clientii) si sa le spui ca vrei inapoi programele s-ar puteea sa platesti asta nu stiu sigur! Oricum Bafta!