Bineînțeles! Și eu l-am ținut pe al meu (tot ciobănesc german) în apartament 3 ani. Și nu am avut absolut nicio problemă!
Desigur,ca il poti tine in apartament.dar nu te sfatuiesc, am si eu un cibanesc mioritic, il tin una doua zile, dar are nevoie de spatiu, de miscare ..eu l-am lasat la munte, am o cabana la 25 de km de orasul unde locuiesc, merg din 2 in 2 zile (cand nu stau la munte0sa-i duc mancare, dar nu-i place, sunt caini sociabili, care dupa ce se ataseaza de stapan, nu suporta sa stea despartit de stapan nici macar o zi.ce sa spun? nu este imposibil sa-l ti in apartament dar; poti avea surprize; mobila roasa, covoare etc.dar dupa ce ajunge la maturitate este f greu de tinut intr-un spatiu mic
E ca si cum ai sta cu familia intr-o garsoniera. Nu e imposibil dar nici nu te simti confortabil. Animalele au nevoie de mult spatiu iar daca nu ai posibilitatea sa-i oferi asta, mai bine renunti la idee. Ce rost are sa-ti cumperi un animalut doar ca sa-l chinui?
Cu părere de rău, câinele ciobănesc german nu îl poți tine în aparmament, deoarece vei avea probleme cu locatari din bloc.
istvananonimuu întreabă: