Rottweiler as lua eu (dar eu nu imi iau pentru ca nu il stiu dresa la nivelul lui, sper ca te gandestii si tu, nu doar iti iei asa) e un caine bun de paza, pentru ca apara teritoriul/stapanul cu pretul vetii, si pitbull dar doar daca vrei ca hotii sa ramana fara o mana, un picior...
Nu stiu cum il cheama dar eu am un caine lup din aceeia care au cei de la Politie, Narcotice,
Buna! De obicei rasele mai mici sunt mai bune pentru paza, cei pe care i-ai enumerat nu prea
Iti recomand Pechinez, Doberman, Bishon Maltez sau Dog German!
Fundaaa
De ce crezi tu ca rasele mai mici sunt mai bune pentru paza. Cum iti pot oferi ele protectie?
Nu pentru protectie ci pentru "galagie", daca te referi la paza unui perimetru (o curte)
In + este dovedit ca aceste rase sunt mai eficiente ca, caini de paza pentru vigilenta si acuratetea de care dau dovada pe o perioada mult mai mare de timp!
Pentru protectie sunt mai folositori cainii mai mari.
Cred ca ti-ar trebui un caine mare, care sa atace si sa latre cand e nevoie, la momentul potrivit, cel mai bun ar fi un caine lup
De acord si Presa Canario este un caine bun de paza dar eu mam rezumat la caini mai comuni, mai accesibili
O intrebare care nu e legata de top 5, pitbull-ul isi merita reputatia pe care o are? sau depinde doar de cum este dresat/crescut?
Reputatia lui insemnand ce?
Reputatia lui insemnand ce?
Cum ca e foarte agresiv si din cate am mai citit am vazut ca e interzisa detinerea lor, printre care si Romania acum cativa ani daca nu aberez .
Adevarat este foarte agresiv, iesit din comun chiar dar el face acest lucru pentru a-si apara stapanul. El nu este agresiv de nebun. Depinde cum este crescut. si eu am un pui de pitbull si este foarte ascultator
Mersi. să-ţi trăiască
Multumesc...il am de o saptamana si deja l-am invatat comanda stai jos(in sezut). Pot sa spun ca nu sunt niste caini atat de dificile precum par. Exemplu mai jos:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Vq1ixdBRZ1I
E pui?
stai sa creasca...
o sa vrei sa renunti singur la el
Nu prea cred
Cand se face mare sa-l impusti in curtea din spate ca sa nu te sugrume in somn
Frate m-am saturat de aceleasi pareri peste tot. De ce toti oamenii cred ca Pitbull-ul este o fiara, ca pur si simplu innebuneste, ca este un asasin? Ei au fost creati special pentru a fi agresivi cu cainii, nu cu oamenii
Http://www.tpu.ro/......esiv-este/
uite-te la raspunsul meu :D
Ok am vazut
Am fost rautacios pentru ca i-ai dat funda fraierului aluia care a spus cele mai mari aberatii!
Sunt foarte bune rasele pe care le-ai ales.
Dar ar fi bun un Rottweiler ssau un Ciobanesc German
Pitbull nu iti recomand hotii vor fii sfasiati si la pot fi si oamneii de pe strada daca mergi cu el afara.
Rasa Pitbull este foarte agresiva.
Am cautat si sunt in top 10 la cei mai agresivi caini
Buna iubita... pitbull-ul este un caine foarte agresiv deoarece el vrea sa isi protejeze stapanul chiar si cu pretul vietii. Pot sa spun ca este cel mai loial caine. Eu am ales pitbull-ul deoarece este mult mai puternic decat ce ai enumerat tu mai sus, uite si comparatia intre un Rottweiler si un Pitbull:
-Rottweiler-ul are o muscatura de 1000 kgf/cm2 (kilograme forta pe centimetru patrat) deci este uriasa diferenta asa ca pe un pitbull pot sa ma bazez ca nu ma injunghie nimeni noaptea in somn
-Pitbull-ul are o muscatura de 3000 kgf/cm2.
Eu am rottweiler de talie mare si am vazut cum a sfasiat un pitbul in fata mea....si nu mai dati comm daca habar nu aveti de o lupta de caini si vb doar din auzite
Fhudusjshshshhs întreabă:
Deniissel întreabă: