In timpul travaliului, daca tragi tu de corpul nou-nascutului, uterul se va contracta reflex si ii va strivi capul. E putin probabil ca dupa interventia ta puiul sa nu fi murit si, probabil nascandu-l mort si cu capul sfaramat, cateaua l-a mancat (simtind sange) si apoi i-a mancat si pe ceilalti.
Vrei sa spui ca nu-mi pasa de ea? Adica am cumparat-o, am dus-o la medic sa-i cutaneze urechile, i-am facut carnetul acela de sanatate cu toate vaccinurile, i-am cumparat cusca, tata i-a facut un loc spatios, hranita si ingrjita din belsug si tu insinuezi ca nu-i acord atentie? Acum ca nu am putut sta sa-i supraveghez sarcina inseamna ca ar trebui "sa o dau spre adoptie "?
Chiar m-am simtit jignit. Am mai avut caini, cu care n-am mai avut probleme nici la prima fatatura nici la celelalte, in fine nu vreau sa ma continui, dar chiar m-ai jignit, la revedere.
Nu banii su nt importanti, ci grija. Un caine e un suflet, nu un obiect in care investesti bani. Imi pare rau ca te-ai simtit jigniot, dar gandeste-te mereu la acei pui nevinovati morti fiidca tu n-ai avut timp si la cateaua care si-a pierdut puii tot din cauza ta. Nu ti se rupe sufletul? Cum poti sa iti pese de jignirea ta si nu de ceea ce ai facut prin nepasare.
Esti sigur/a ca a fost gestanta cateaua? Ati dus-o la imperecheat? Cu ce s-a imperecheat doberman sau altceva?
Am mai auzit de asa cazuri, din cauza femelei care este neexperimentata, iar tu trebuia sa o supraveghezi: ori s-au nascut morti, ori i-a mancat pur si simplu, eu tind sa cred in prima varianta.
Nelutuborda întreabă: