| bogdann1234 a întrebat:

Stie cineva cam cat costa un dresaj pentru paza si protectie?[va rog spune-ti-mi niste preturi decente nu de la dresori foarte renumiti care eu preturi de ordinul sutelor de euro.] Eu am un boxer de 3 luni si deocamdata nu latra pe absolut nimeni. El s-ar juca cu oricine dar nu-l las eu ca am inteles ca nu e bine sa puna toata lumea mana pe el cat e pui. E asa cuminte pentru ca e pui si va deveni mai agresiv cand va fi mai mare?

4 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Daca vroiai un caine cu adevarat de paza mai bine iti luai ciobanesc german,rottweiler,ciobanesc malinois, etc. Dupa parerea mea,ce vrei tu de el,nu prea poata sa faca. Nu cunosc foarte bine rasa,dar din ce am vazut la unii, altii acesti caini sunt cam blegi, chiar se spune ca este singura rasa care arata periculoasa si nu este. Iti dai seama ca de latrat o sa latre si o sa isi apare teritoriul, dar nu va fi la fel ca un ciobanesc german sau rottweiler.

In fine, un dresaj pentru paza si protectie e in jur de 200e din cate stiu eu.

| RedNose a răspuns (pentru RedNose):

Nici dresaj de paza si protectie nu prea am vazut sa faca la boxer.

| viotedy a răspuns:

E micut, acum invata-l sezi, vino, lasa....are timp sa latre. dupa 8 luni incepe sa fie mai rau.

| tituspiano a răspuns:

Salut. Nu trebuie sa investesti atat de mult intr-un dresor cat ar trebui sa investesti in relatia ta cu el, asta inseamna ca il poti dresa singur acasa.
http://www.adoptiicaini.ro/......e-de-paza/
aici gasesti lucruri interesante. Sper sa te ajute.