| Giuly_3112 a întrebat:

stiti ceva seriale chinezesti la tv daca da ziceti-mi la ce ora sunt si pe ce canal eu stiu doar unul de pe tvr1 juvaierul palatului si mai vreau sa vad daca mai sunt ca mi le place mult :X:X

15 răspunsuri:
| simona_1150 a răspuns:

Si eu ma uit la ala de pe tvr. Si imi place foarte mult. Altul, din pacate, nu mai stiu. Daca afli ceva, asa ne anunti si pe noi. big grin

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

De fapt Dae Jang Geum-Giuvaerul Palatului e made in Coreea de Sud.

| mcrenma a răspuns:

Mai nou a inceput "Furtuna la palat" sau ceva de genu. E asemanator cu Giuvaerul Palatului si e la aceiasi ora happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, eu il stiu tot pe asta de la tv 1 de la ora 17, 10. din pacate s-a terminat filmul... iulian

| Giuly_3112 explică:

Mcrenma stiu azi a fost episodu 3 cemi place de baiatu ala care ii prieten cu printul laughing rolling on the floor) ii foarte amuzant rolling on the floor se numeste furtuna la palat nu am ratat nici un episod happy juvaierul palatului s-a terminat si acum a inceput asta :X:X

| mcrenma a răspuns:

Da, sper sa fie la fel de interesant ca si Giuvaerul Palatului. Acum este episodul 6. Am inteles ca acesta o sa aiba peste 70 de episoade. Si parca deja imi fac griji ca se va termina laughing Ma bucur ca iti place!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super,, furtuna de la palat'':X::X::X

| mcrenma a răspuns:

Stiu ca e de mult intrebarea asta dar in caz ca nu stii au mai aparut doua seriale Coreene big grin
1. queen seon deok -TVR1 18:30
2. cronicile frumoasei luptatoare - TVR2 18:10 daca nu ma insel.
Pe primul am apucat sa il vad de la inceput si sincer merita vazut, de ai doilea nu prea am ce sa spun pentru ca e cam la aceiasi ora cu primul si nu l-am putut vedea. Bafta!

| LadyBy a răspuns:

Giuvaierul Palatului e koreeanhappy
Acum pe TVR 1 e serialul : DaMo(Cronicile Frumoasei Luptatoare)de la ora 18:30.Eu il urmareschappy. Daca vrei sa-ti povestesc, da-mi ID-ul pe privathappy. E ep 11, azi(17-09-2010)e ep 12.
:* Dupa ce se va termina serialul "Cronicile Frumoasei Luptatoare" va incepe un alt serial koreean : Legendele Palatuluibig grinoctorul Hur Jun.
Si cred ca asa va fi mereu.Se termina un serial incepe altul, tot kareean(pe TVR1)A doua limba pe TVR1 dupa romana e koreeana.
:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost si cronicile frumoasei luptatoare dar s-a terminat

| Wanna_1916 a răspuns:

Nu stiu. dar te poti uita pe net ...pe youtube. eu m-am uitat la Bad Love. cu fata care a jucato pe "DEOK-MAN "adica Lee Yo Won love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce urmeaza dupa legendele palatului?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba desteptule e pe tvr1 la 6jumate incepe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah eu nu mai stiu dar este un serial jumong are 81 ep. si pun pariu e cel mai cool din cate am vazut eu cauta pe net dk vrei

| pampam_4807 a răspuns:

Este unul super tare.dar nu stiu daca se difuzeaza la tv.eu l.am vazut pe net.are 16 episoade si se cheama ¨Frumusete ascunsa¨.