Si eu ma uit la ala de pe tvr. Si imi place foarte mult. Altul, din pacate, nu mai stiu. Daca afli ceva, asa ne anunti si pe noi.
Mai nou a inceput "Furtuna la palat" sau ceva de genu. E asemanator cu Giuvaerul Palatului si e la aceiasi ora
Mcrenma stiu azi a fost episodu 3 cemi place de baiatu ala care ii prieten cu printul ) ii foarte amuzant se numeste furtuna la palat nu am ratat nici un episod juvaierul palatului s-a terminat si acum a inceput asta :X:X
Da, sper sa fie la fel de interesant ca si Giuvaerul Palatului. Acum este episodul 6. Am inteles ca acesta o sa aiba peste 70 de episoade. Si parca deja imi fac griji ca se va termina Ma bucur ca iti place!
Stiu ca e de mult intrebarea asta dar in caz ca nu stii au mai aparut doua seriale Coreene
1. queen seon deok -TVR1 18:30
2. cronicile frumoasei luptatoare - TVR2 18:10 daca nu ma insel.
Pe primul am apucat sa il vad de la inceput si sincer merita vazut, de ai doilea nu prea am ce sa spun pentru ca e cam la aceiasi ora cu primul si nu l-am putut vedea. Bafta!
Giuvaierul Palatului e koreean
Acum pe TVR 1 e serialul : DaMo(Cronicile Frumoasei Luptatoare)de la ora 18:30.Eu il urmaresc. Daca vrei sa-ti povestesc, da-mi ID-ul pe privat. E ep 11, azi(17-09-2010)e ep 12.
:* Dupa ce se va termina serialul "Cronicile Frumoasei Luptatoare" va incepe un alt serial koreean : Legendele Palatuluioctorul Hur Jun.
Si cred ca asa va fi mereu.Se termina un serial incepe altul, tot kareean(pe TVR1)A doua limba pe TVR1 dupa romana e koreeana.
:*
Nu stiu. dar te poti uita pe net ...pe youtube. eu m-am uitat la Bad Love. cu fata care a jucato pe "DEOK-MAN "adica Lee Yo Won
Este unul super tare.dar nu stiu daca se difuzeaza la tv.eu l.am vazut pe net.are 16 episoade si se cheama ¨Frumusete ascunsa¨.
Daria întreabă: