anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt din Tulcea si vreau sa adopt un pisoi de cateva saptamani pentru mama mea.De ce asa mic? pentru ca il poate educa, bineinteles conteaza si rasa din care face parte.Nu refuz nici pisoii maidanezi, prin urmare daca stiti vreun pisoi prin fata blocului fara stapan, imi puteti scrie in privat sau aici.Hai sa salvam o pufosenie, ca al parintilor a murit! Ms pentru timpul acordat!

Răspuns Câştigător
| ioana100 a răspuns:

Ma bucur de alegerea pe care ai facut-o, sunt putini sunt ca tine! Eu nu sunt din Tulcea, dar te pot ajuta cu mare placere! incearca pe : http://www.adoptiipisici.ro/judetul-tulcea/
Si eu am adoptat o pisica de pe acest site! Nu conteaza rasa, sufletul si sanatatea sunt cele mai importante! poti sa ii dai mancarica de la Royal Canin pentru ca este foarte buna si mie una, mi-a fost recomandata de toti medicii veterinari la care am fost. De la 4 la 12 luni este recomandat Kitten 36.
Nu este recomandat insa, sa ii dai mancare gatita. Daca totusi doresti poti sa ii dai piept fiert sau la gratar taiat cubulete mici, sunt sigura ca va fi incantata.
Iti spun ca nu este recomandata mancarea gatita din proprie experienta pentru ca BuBu al meu a avut probleme cu greutatea si nu este usor sa bagi pisica la cura. A avut pentru o perioada mancare speciala pentru asa ceva, se pare ca a depasit aceasta incercare si acum este ok.
In legatura cu litiera, iti recomand sa fie cu capac.Cred că prinţul nu ar putea să facă fără nisip.
"By the way", nu sunt extrem de mulţumită de nisipul ăsta, Silicat. Mă aşteptam la mai mult, dat fiind preţul mult mai mare. Nu prea reţine mirosul, dacă nu sunt atentă când face treaba mare miroase răăău de tot în toată camera. Cel de tip bentonită reţinea mai bine mirosurile, chiar dacă trebuia să îl schimb mai des şi să curăţ şi pipilica. Plus că am avut probleme la început cu domnişoara, care nu voia de niciun fel să facă în el.
Pe ambalaj scrie că e suficient o lună pentru o pisică. Eu nu îmi pot da seama cum se poate asta, că mai mult de o săptămână nu poţi să stai cu nisipul în litieră (cel puţin eu nu consider asta ca fiind igienic), iar cantitatea mică din pungă nu-mi ajunge să umplu de 4 ori litiera cu un strat decent. Şi nu am nici măcar o litieră mare...
Cu praful am rezolvat-o, şi mă bucur mult, că am probleme de sănătate şi nu aş fi putut să o păstrez dacă nu găseam soluţia asta.
Pentru cât reţine mirosul, i-aş da un 6. Mirosul de pipi este pregnant, neplăcut, iar caca miroase îngrozitor dacă nu este luat imediat.
De absorbit, absoarbe destul de bine, i-aş da un 8. Mă aşteptam la bălţi de pipi pe fundul litierei.
Pe punguţă scrie că e antialergic, biodegradabil şi bacteriostatic. S-a comportat frumos cu mine până acum. pe o scară de la 1 la 10, e pe la 7-8.
Jucarii sunt multe si diversificate in pet shop-uri, sigur nu vei avea probleme la acest capitol.Restul se invata din experienta! Ma bucur ca am putut ajuta o persoana ca si tine! Daca mai ai nevoie de alte sfaturi, te voi ajuta cu mare placere! Mult succes!

2 răspunsuri:
| adelinna21 a răspuns:

Http://www.tocmai.ro/donez-2-motanei-metis-de-persana-5244217.html sunt niste scumpi. poate ii mai are sa iei unu:X