| Asadarsiatat a întrebat:

Sunt o iubitoare de animale si as dori sa adopt un catel de talie mica/medie, cat mai curand. Totusi as vrea sa-l iau de mic ca sa se obisnuiasca cu mine. De la 7 saptamani, gen. Daca aveti/ cunoasteti pe cineva care sa aiba un catelus va rog sa imi raspundeti.
Mentionez ca stau in Bucuresti. happy multumesc. Funda:*

6 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Adoptiicaini.ro acolo sigur gasesti ceva si cauti in functie de judetul unde stai.

Răspuns utilizator avertizat
| ReusxD a răspuns:

Caută pe internet cumpărători, că sunt sigur că găseţti o mulţime.

| xtreme95 a răspuns:

Eu iti recomand:
Talie medie:
Cocker Spaniel(majoritatea pe care i-am vazut sunt devotati stapanilor si nu li se distrage atentia asa de usor),Labrador(energie multa,caracter,bun cu copii,trebuie sa te ocupi serios de el in primul an si sa ii consumi energia ca sa nu devina energie distructiva prin casa, adora apa si inotul)
Collie, Border Collie(energici, trebuie sa le consumi energia, li se distrage greu atentia)PS:Border nu e prea recomandat la bloc
Talia mica:
Westie(seamana cu bichon dar mai energic)
Beagle(nu am vazut vreun beagle cu vreo boala sunt foarte sanatosi si daca ii inveti sa iti acorde atentie de mici cu mirosuri sunt de nota 10),
Pug(nu sunt ideali deoarece obosesc repede, cu inmultitul e mai greu si costa mai mult puii, se sufoca usor in caldura)

| xtreme95 a răspuns (pentru xtreme95):

Cauta pe internet, toamna si primavara apar sute de anunturi.
PS: o sa vrei sa te informezi bine inainte si sa faci alegerea numai pe la toamna.

| westie21 a răspuns:

Http://vandcateipui.blogspot.ro/

cauta aici ca au multi catei..si daca nu te grabesti cu un anunt pierzi..au avut multi pui nu stiu acum daca mai au