anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai mi-am luat un Husky(o femela de 2 luni), asta fiind prima seara petrecuta impreuna. Problema(daca este o problema) este ca, din ce cred eu, respira cam rapid. Chiar si acum cand s-a bagat la culcare, respira cam rapid. E normal?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri! happy

| karsivan a răspuns:

Da este normal, frecventa respiratorie la caine este de 18-34 pe minut iar la om este de 14-16 pe minut.

| christishor a răspuns:

Salut,Hisky sunt caini de iarna care traiesc in frig etc temperatura de la noi e cu + de asta respira repede cu timpul se acomodeaza cu clima noastra dar vara ferestel de locurile calduroase si pline de soare nu-i face bine

| anonim_4396 explică (pentru christishor):

Stiam lucrurile astea si chiar am de gand sa o feresc de locurile f calduroase. Multumesc oricum! happy

| Asiral95 a răspuns:

E ceva normal cred, si felicitari pentru alegere :* E o rasa minunata happy

| cristina2007 a răspuns:

Da, este foarte normal.Eu am o catelusa de 3 luni si respira rapid si in plus trebuie sa se obisnuiasca si ea cu tine.Sa iti traiascahappy

| anonim_4396 explică (pentru cristina2007):

happy Multumesc! Sa-ti traiasca si tie!

| cristina2007 a răspuns:

Da,este foarte normal sa respire repede...asa respira cateii si trebuie sa se obisnuiasca cu tine.Sa iti traiasca catelusahappy

| Admin45 a răspuns:

Da,este normal deoarece este inca mica, iar plamanii ei sunt mici si trebuie sa respire rapid.Imediat ce va creste, nu o sa mai respire asa. Funda?