Al meu a avut probleme mari de comportament la inceput dar cu rabdare si fermitate am trecut peste toate problemele.Iti fac o listuta:
-mi-a ros cablul la net de 3 ori
-nu mai folosesc papuci de casa iar adidasii pantofii si restul stau in dulapuri.
-mobila am observat din timp ca o roade si am pufait-o cu otet(dupa cum stii e amar si nu mai da cu gura la mobila)
-de la 3 luni musca asa ca l-am invatat ca nu are voie sa muste "mana care il hraneste" mai exact m-am dat cu unt inghetat pe maini ori de cate ori era vorba sa ma joc cu el
-tragea din lesa dar cu timpul l-am invatat ca nu "poate" (inca un amanunt:daca ii iei lesa de aia care se extinde e naspa rau de tot; cele mai bune sunt acelea gen lant cu "maner" de piele sau normale numai de alea care se extind sa nu ii iei)
-cu facutu afara a fost mai greu la inceput, al meu fiind mascul odata cu maturizarea a invatat ca trebuie sa isi marcheze teritoriul afara; ca o precautie ai putea sa il inveti sa faca la scurgere in baie in caz ca nu esti acasa el stie unde sa se duca
Si cam atat daca vrei sa iti explic cum sa il controlezi cand iesiti afara imi lasi un mesaj privat. Funda si sper ca te-am ajutat!
Ane758 întreabă: