Nu-ti doresti un canar. Scot niste sunete de te doare capu'. Si canarii sunt vreo 100 de lei parca chiar am ramas surprinsa de pretul lor. Si mi se par foarte mici si fragili. Stiu ca perusii fac mizerie mai ales daca sunt doi. De data asta ia-ti unul. Eu am unul si e foarte bine. Am perusi de pe la 4 ani. Am avut multe generatii si fiindca erau cate doi nu ma intelegeam cu niciuna. Pana anul asta cand mi-au murit amandoi perusii si am hotarat sa-mi iau unul. Nu cred ca o sa-i mai convingi pe parintii tai sa-ti ia un perus. Mai ales daca din cauza mizeriei au ajuns la concluzia ca trebuie dati. Si ai mei faceau mizerie, tot mama curata dupa ei , dar niciodata nu s-a pus problema ca trebuie dati din cauza asta. Nu stiu ce sa zic... Incearca sa le spui ca daca e unul singur nu o sa mai faca atata mizerie si o sa fie mai bland si o sa-l dresezi si chestii din-astea... Spune-le ca o sa-l cumperi din banii tai si de data asta chiar o sa ai grija de el.
Nici o sansa.ia un canar mai bine, canta, nu tipa aiurea si face mai putina mizerie.
Poti sa iti iei doar un perus. nu face atata mizerie! spune-le ca ii faci tu curat si o sa ai tu grija de el! spune-le ca daca o sa faca mizerie si nu o sa cureti tu dupa el sa il vanda! daca vrei sa nu faca galagie ia-ti o femela daca vrei sa il inveti sa vorbeasca ia-ti un mascul!
Pai ii zici ca iti iei doar unu si il ti la tine in camera si o sa ii iei hrana dinbani tai si ii fai curat in fiecare zi )
Iati un baietel dul la veterinar si taiei aripile asa va sta sa il iei in mana si se va obisnui cu tine si va invata si sa vorbeasca daca vorbesti cu el ) bafta