| Loker a întrebat:

Acum de curand m-am gandit sa imi iau un caine, si nu sunt hotarat in privinta rasei. Voi ce rasa de caine imi sugerati si de ce? Dau FUNDA celui a carui rasa am ales-o!

8 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Husky ai ales?
http://www.infocaini.ro/rase-de-caini/selector
Pe acest site poți să îți alegi "câinele ideal" în funcție de înălțime, greutate, afecțiune, etc.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Eu am ales pichinez imperial, sunt frumosi si foarte inteligenti.
O seara buna si decizia iti apartinehappy

| Kriss96 a răspuns:

Nu ai un creier propiu cu care sa iei decizii? Daca cineva iti zice Labrador si peste cateva luni iti dai seama ca nu iti place? Iti retragi funda? O sa traiesti cu acel caine mai bine de un deceniu (daca ai destula minte cat sa-l cresti calumea). In loc sa ne pui pe noi sa iti alegem cainele mai bine cauta tu niste rase si documenteaza-te bine cat cresc, ce temperament au etc.
Nu poti lua ceva ce nu sti cum e ca o sa suferi si tu si cainele.

| Loker explică (pentru Kriss96):

Am spus : "voi ce rasa de caine imi sugerati si de ce " si am mai zis ca dau funda celui a carui rasa am ales-o! Mai bine te-ai gandi tu la ce am zis! Eu m-am gandit la ciobanesc german, dar am zis sa mai intreb pe cate cineva de niste sugestii. Nu am zis ca fix de aici imi aleg rasa. Ma gandeam ca cineva are o propunere mai buna... sper ca te-am lamurit.

| Kriss96 a răspuns (pentru Loker):

Iar eu iti repet din nou ca tu trebuie sa alegi rasa pentru ca tu o sa traiesti cu ea. Macar documenteaza-te inainte ca sa nu ajungi sa regreti ca te-ai luat dupa nu stiu cine de pe TPU si acum iti lasa cainele prea mult par in casa.

| diablo86 a răspuns:

Eu iti recomand Bichon.E la fel ca un copil e dragalas dar si rau daca il superi.

| veronique122003 a răspuns:

Categoric chow chow! big grin

| MereuţăCarla a răspuns:

Eu iti recomand un caine de rasa lup. (Dar pui deoarece sunt dragalasi)