| 0RASPUNS0 a întrebat:

Salut TPU, Am adoptat un câine de pe strada este fetiță problema este ca sta doar in cusca nu știu dacă este speriata sau are o problema iese doar dacă vrea sa și facă nevoile dau sa bea apa și sa mănânce! Avea purici asa ca i am cumpărat picătură are și viermișori cred ca de la mâncarea umedă! Este posibil sa fie de la mâncare?

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Trebuie să o consulte un veterinar, să o vaccineze și să îi dea ceva pentru viermi.
Ce poți face tu este să petreci timp cu ea, să o mângâi ușor, ca să nu se teamă de oameni.

| 1997onur a răspuns:

Du-te la veterinar de căței urgent

| 0RASPUNS0 explică (pentru 1997onur):

Este un câine de la țară pot trai și fără veterinar dar probabil nu e învățat cu mine

| NunuNini a răspuns:

Poate e speriata, poate e bolnava. Nu strica totusi sa o vada un veterinar macar o data daca spui ca ai luat-o de pe strada.

| 19flo79 a răspuns:

Daca l-ai deparazitat, va trebui sa ii faci vaccin.
Mergi la veterinar!

| 0RASPUNS0 explică (pentru 19flo79):

Ce deparazitare? caini care nu sunt de rasă pot trai și fără veterinar liniștiți!

| wpAbby a răspuns (pentru 0RASPUNS0):

Cainii care "nu sunt de rasa" si cei care "sunt de rasa" trebuie tratati exact la fel, pentru ca nu au absolut nici o diferenta intre ei. De ce cainii care nu sunt de rasa trebuie tratati inferior? Orice patruped are nevoie de un consult veterinar, indiferent daca are probleme!