Saracutul. Stiu, este greu si pentru tine. Si mai ales ca era asa micut. Asta este, incearca sa nu te mai gandesti la el. Si daca nu poti, imagineaza-ti ca el este inca langa tine, pe undeva prin preajma, doar ca nu il poti vedea si auzi. Sper ca te-am ajutat! :*
Uita-l.Asta e, n-ai cum sa-l aduci inapoi.Nu te mai gandi la el, joaca-te cu cel mai mare.
Cred ca esti intr-o perioada foarte grea dar gandeste-te ca el e sus si avea, are si va avea grija de tine orice s-ar intampla.Gandestete ca i-ai fost cel mai bun stapan.Si eu simt acel sentiment de frica, de neincredere pentru ca si mie mi-a murit cainele doar ca al meu a fost mai batran.Fa activitatile care le-ai petrecut cu el. Sper ca sfaturile mele te-au ajutat.
Sincer imi pare rau de bietul catelus Sfat: Otravestei cainii vecinului ma jur ca daca eram in locul tau asa ii faceam sunt o fire mai nebunatica:X
Imi pare rau. si mie mi-a murit pisica stiu cum e . Asta e, nu mai poti sa schimbi ce s-a intamplat, acum e un ingeras in raiul catelusilor. Poti doar sa ai grija de pisica si de catelul mai mare de acum in colo, sau daca iei alt catelus sa il iubesti si sa ai grija de el ca sa nu se mai intample din nou. Poate sa il tineti in casa pana creste mai mare si poate sa se apere singur.