| Badea_Adrian_1982 a întrebat:

Salut TPU!
Am avut un motănaș de vreo 8 luni, iar ieri i-am dat drumul pentru ultima dată. L-am găsit mort azi de dimineață în iarbă, fără vreun semn pe corp. Ieri era cam somnoros, dacă îl țineam în casă dormea, iar după ce i-am dat drumul afară s-a comportat normal. După ce l-am găsit mort l-am luat să îl îngrop și l-am pus într-o galeată și a curs sânge din el până am ajuns să îl îngrop. Aveți idee care ar fi cauza morții?

3 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Imi pare rău pentru pierderea ta, posibil sa fi fost lovit de o masina. Daca ar fi fost otravit avea spume la gura, nu sange. Ce mai conteaza acum, decât sa ai grija pe data viitoare cand îți mai iei un pisic.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Dacă a curs sânge din el, clar a fost lovit de ceva. Poate l-a prins un câine, și nu ai observat mușcătura. Au obiceiul să îi muște de spate și să îi scuture/strângă până mor.
D'aia e ok să impusti/calci cu mașina unii câini, când nu te vede nimeniwinking

| ___ceSG a răspuns:

Îmi pare rău de pierderea ta...Probabil a fost lovit de ceva, dacă i-a curs sânge. Ori lovit de vreo masina, ori s-a bătut cu un câine sau alt animal, sau dacă ai vecini rai se poate sa fi contribuit și ei la cauza morții lui...nu știu sa îți zic exact, dar la altceva nu ma gândesc