| sergiustephan a întrebat:

Am ciobanesc-german (femela), care de catva timp manca foarte putin fata de postura ei. Vreau sa precizez ca are 1 an si 2 luni si este vioaie ( nu are semne de vreo boala ). nu stiu ce sa zic, a si slabit, ce credeti ca se intampa?

Răspuns Câştigător
| RedNose a răspuns:

E de la caldura. Daca are deja un an primeste cate doua mese pe zi, incearca sa-i dai cat mai de dimineata(6-7) si seara cat mai tarziu, ca sa fie mai racoare(23).

3 răspunsuri:
| Scremer a răspuns:

Nu stiu sigur si eu am un ciobanesc german mascul de 3 ani si nu a avut asemenea problema ba din contra asta mananca foarte mult veterinaru mai zis sa-l tin la dieta desi nu ar fi el mai gras dar ca sa nu apara probleme mi-a zis sa-i fac o dieta ai putea sal duci la veterinar desi sa nu fi luat si o capusa ca a patit odata ameu a luat o capusa si dupa vreo 2-3 zile cam asa de abia se msica si nu manca mai nimic acuma depinde desi asa sa nu manance si sa fie vioi nu prea am mai vazut poate ca nu-i place mancarea care eu dai si o mananca asa cat sa nu moara de foamebig grin

| cris7716 a răspuns:

E vara, n-are nici ea pofta de mancare! si eu am 3 ciobanesti germani iar in perioada asta la fel patesc cu ei!

| Scremer a răspuns (pentru cris7716):

Nu stiu ce sa zic eu n-am patit cu el asa nici vara numa cand a luat capusa am avut probleme cu el dar in rest mananca destul de mult a meubig grin. Oare o fi ca eu ill tin in apartament si nu la casa la curte?

Mna nu stiu ce sa zicbig grin