Sunt câini de companie, sunt foarte jucăuși și ușor de dresat. Dar de preferat este ca stăpânul lor să-i scoată des afară, chiar să locuiască la casă. Aici găsești multe informații despre această rasă : http://ro.wikipedia.org/wiki/Beagle
Ușor de dresat? nu prea cred
Da,sunt si caini de companie, dar trebuie educat de mic, mai ales sa vina cand e chemat, fiindca vei avea probleme in caz ca da de un miros puternic si e captivat de el, trebuie tot timpul sa fi cu ochii pe el din acest motiv.
Beagle poate fi caine de ompanie. Multi oameni au ca animale de companie Beagle mai ales ca sunt jucausi dar desigur trebuiesc dresati iti recomand aceasta rasa pentru ca si eu am avut si era tare jucaus! FUNDA?
De ce sa nu fie? daca ii dresat orice caine poate fi de companie...s-ar putea sa aiba instincte vanatoresti nimic mai mult. :-)
Aceasta rasa este perfecta in rolul unui caine de companie. Demonstrandu-ti iubire, acesta te poate face sa te simti mandru ca ai asa un companion. Sora mea are beagle + alti caini d rasa mai mare putin (are f mult teren la munte iar cainii repr un hobby pentru ea). Am obesrvat odata ceva ce m-a induiosat. Surorii mele ii era rau iar Sasha (beagle-ul ei ) nu s-a desprins de ea pana nu s-a facut bine.;. nu imi venea sa cred. dar totusi, m-a facut sa ma gandesc la multe lucruri. Asa ca un beagle este un caine de companie excelent de care poti fi mandru!