Pai 1.nu e problema cu gradele cat e problema sa nu fie frig in camera
2. poti face si tu cusca din sticla ca un acvariu dar vezi sa fie mai inalt ca ai mai pui talaj si poate sa se intinda si sa iasa, preferabil ar fi sa cumperi una ca are si rotita si face si ei exerciti hamsteri sunt foarte energici si daca ai ti mult fara activitate nu e prea bine mai mult i-ai chinui, ar trebui sa ai cumperi una sau sa ai faci una cu grati dar ai grija sa nu fie prea latite barile sa nu iasa afara
3.nu are nimic si eu am hamster si daca dau tare muzica sau e lumina nu il deranjeaza cel putin al meu are casuta si nu ajunge lumina
4.cumpara 1 hamster nu 2 ca te umpli de pui si nu stiu ce te faci ca daca fac pui trebuie sa ai desparti ca si eu am avut o pereche si pana nu i-am despartit femela manca puii caci o stresa barbatul + ca daca nu ai o cusca mai maricica ai inghesui.
vezi ca hamsterul o sa alerge mai mult noaptea pe rotita si s-ar putea sa te deranjeze cand vrei sa dormi. Bafta
Nu-i nici-o problema cu pui, ca am cui sa-i dau
Puii*
ok dar vezi ca dupa un timp cam o luna trebuie despartiti puii adica sa ai dai sau sa ai pui in custi separate si cat timp are pui mamica pe el nu il pui langa mamica iar dupa ce termina mamica cu puii speli cusca pui alt talaj si apoi ai bagi in cusca pe ea si el (hamsterii).
Scuze pentru greseala gramaticala, oricum mersi pentru sfat
Nu-i nimic si eu gresesc mai mereu dar am vrut sa te corectez
sper sa te fi ajutat, sa ai dai morcov, varza, frunza de papadie, ardei, mere cam orice vezi ca manca dar sa nu ai dai ce contine sare si cartofi, cartofii cotin mult amidon si nu e bun.
Buna,
Hamsterii sunt foarte dragalasi, dar trebuie sa ai grija de ei.
1. Nu este nici o problema temperatura, atat timp cat nu scade sub 18 grade. Este frig, iar ei nu sunt obisnuiti cu astfel de temperaturi.
2. Iti poti face tu o cusca sau ii poti pune in acvariu. Daca faci tu acvariu, asigura-te ca sticla este cea potrivita si siliconul la fel. Nu poti lipi sticla pentru acvariu cu un alt silicon decat cel pentru sticla de acvariu (este silicon special pentru acvarii).
3. Nu este nici o problema cu lumina si sunetul, doar ca seara fac galagie si este posibil sa te deranjeze.
Daca iti iei baiat si fata sa stii ca se vor imperechea repejor. Asa ca sa te astepti la pui. Nu desparti femela de mascul dupa ce a facut pui. El o ajuta in cresterea lor si ii aduce mancare.
Hamsterii trebuie pusi separat doar atunci cand se bat. Daca se inteleg nu este nevoie sa ii desparti.
Sa fii atenta ca daca se bat sa nu ii lasi asa pentru ca se vor omori.
In rest trebuie sa cumperi rotita, adapatoare neaparat pentru apa, talas si mancare.
Succes.
As vrea sa-ti povestesc o intamplare din care sa tragi singura concluzia:
O fetita a vrut hamsteri si mama ei ia luat. Jucanduse cu ei ii mai facea scapati prin casa ca sa se mai bucure si ei de putina libertate, cui i-ar placea sa stea toata viata intr-un acvariu si ei faceau mizerie si stricaciuni. Intr-o zi mama s-a suparat si a amenintat ca o sa-i dea si fetita a ascuns hamsterii in trei genti puse una in alta si asa ca ei nu au avut ce face decat sa treaca prin toate cele trei genti gaurindule irecuperabil si asa s-au ales si cu stapani noi. Sfarsit. (Cel putin in povestea asta nu moare nimeni)
Cu temperatura nu-i numic, si animalele nu sunt atrase de televizor lumini ci doar sunete ascutite
in acvariul ala pune rumegus si rezervor sa beie apa care sunt de cumparat la petshop
funda?