| AlexBoy88 a întrebat:

Am cumparat un ciobanesc german de 7 saptamani de la un targ de animale.
Am carnet de sanatate vacinurile facute tot.
L-am adus acasa dar chiorlaie.
I-am dat mancare speciala a mancat tot.
Il tin afara in curte.
Ce sa fac sa nu mai chiorlaie?
Dau

Răspuns Câştigător
| Unec a răspuns:

CESAR MILLAN! Catelul meu e cel mai fericit catel din lume, datorita tipului astuia! Pana sa te uiti la Cesar, in primul rand, plimba-l. Cum e Ciobanesc German, inseamna ca e activ si inteligent. o ora dimineata si o ora seara si cum am zis ca e inteligent, se plictiseste. Ocupa-te de el. Ciobanestii Germani au fost folositi dintotdeauna pentru lucru. E important pentru orice caine, mai ales pentru un ciobanesc german, sa se simta util. Bafta! Daca nu-i acorzi timp, in vitrina nu o sa stea. Data viitoare tine cont ca are viata si energie pe care are nevoie sa si-o consume, asa cum faci si tu. ca nu ai putea sa stai in curte toata viata fara sa innebunesti sau sa incerci sa te sinucizi. Ofera-i o viata echilibrata, intereseaza-te de ce are nevoie ca si caine, dar si ca Ciobanesc German si satisface acele nevoi. O sursa sigura: Cesar Millan big grin No, stiu ca insist cu tipul asta, dar nu vorbeste prostii. Cutu meu e dovada happy...Scoal' de dimineata la 8 de luni pana vineri si "clateste-ti" ochii pe national geografic. si cutu tau va aprecia efortul depus. Fii calm, ferm si respacta-i nevoile catelului si acesta va fi foarte fericit si recunoscator.

5 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Vezi ca la 7 saptamani nu are cum sa aiba vaccinarea terminata cel mult daca are unul, ca aia din targ zic ca sa-i vanda, altii pun stampile false.nu-i este frig poate de aia plange?

| hahalera2323 a răspuns:

Probabil ca nu s.a acomodat cu noua casa...incearca sa te joci cu el si o sa.i treaca oricum in 1-2 zile

| MariaaIvan a răspuns:

Dai si tu mai multa atentie..iti spun din propia experienta.

| TipaFărăNume a răspuns:

Probabil e doar speriat.cred că nu s-a acomodat cu noul loc. încearcă să îl linişteşti. mângâie-l, vorbeşte cu el (calm, şi nu foarte tare), joacă-te cu el...dă-i de înţeles că nu îi vrei răul, ba din contră.
Baftă şi să îţi trăiască! happy

| Cristian177 a răspuns:

Este normal, si o sa mai chiorlae.Pentru ca si-a schimbat si parinti nu mai este acasa si nu mai este langa fratii lui.Joaca-te cu el mangaiel si fa-l sa se simta in siguranta.