| n3offycial a întrebat:

am decis sa ma apuc sa fac o voliera pentru papagalii mei... nu stiti de unde as putea cumpara gratii dinacelea cum sunt si la colivii si cum sa fac tavitele pentru mizerie?
PS: NU vreau raspunsuri gen: Mergi la magazine cu materiale de constructii. DAU FUNDA. plasa gen asta http://tinypic.com/view.php?pic=18p268&s=5

Răspuns Câştigător
| ligiligi a răspuns:

Tavita o poti face din scanduri de parchet sau dintr-o bucata mare de scandura. Voliera trebuie sa aiba si bare pe care sa stea parusul si nimfa.Sa nu le face din metal ca o sa le fie rece la picioare, o bucata lunga de scandura ar fi perfecta sau o crenguta de copac.
Gratiile se gasesc la Praktiker daca ai in orasul tau.

| n3offycial explică (pentru ligiligi):

Nu ai vreo idee ce sa pn pe post de tavita pentru mizerii?

| ligiligi a răspuns (pentru n3offycial):

Cum e in poza aia?

| n3offycial explică (pentru ligiligi):

Nu. cum au coliviile sertarul ala mic care il scoti il cureti si il pui la loc dar pentru o colivie de 2 ori mai mare ca aia

Poti sa il faci daca vrei din plastic ca custile obisnuite din alea sunt facute dar cand o sa il vrei sa il scoti sa il cureti papagalii iti vor iesi daca nu au ceva sub ei.
Eu in locul tau nu l-as face din plastic ci as pune cum e in poza din ceva scandura de lemn sa poata si roade si macar li se tocesc ciocurile si gherutele.

Cauta la Praktiker ceva sau intreaba vanzatorul ceva din ce poti construi tavita.

7 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Pui o bucata de policarbonat ca tavita si plase gasesti.cauta pe google-plase pentru voliere, sunt care fac, la marime si le trimit in colet.

| CalinBerindean a răspuns:

Acele tavi pentru mizerii se pot face foarte usor cu mana libera sau poti pune pur si simplu o foaie de hartie sub cusca si sa o schimbi frecvent.