| Anonimus2000 a întrebat:

Salut TPU
Am fost mai de mult la Mall cu un coleg de al meu si am intrat intr-un pet shop. Acolo am vazut un papagal pe care l-am pus sa-mi zica numele, dar nu voia sa repete dupa mine, iar atunci am inceput sa-l terorizez aruncandu-i priviri maniace. Acesta se tot plimba dintr-o parte in alta si cred ca l-am jignit. Acum ma tot gandesc la el si mi-e mila. Nu stiti ce as putea sa fac sa nu ma mai gandesc la el, ca imi e chiar mila de ce i-am facut?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurul lucru pe care l-ai jignit este rasa umana happy

| EllyThau a răspuns:

Doamne 1.Papagali nu iti zic imediat "cuvantu;/numele" pe care ilea'i zis iti trebuie ceva timp sa il inveti si depinde ce papagal era uni nu pot sa vorbeasca... pur si simplu nu te mai gandi la el happy fa si tu niste lucruri iesi cu prieteni in oras sa uiti de el ca nah te dai in vorba cu una cu alta cu prieteni happy Bafta! Funda? puppy dog eyes

| Anna2703 a răspuns:

Uite,nu toti papagalii vorbesc si trebuie sa fii stapanul lui ca sa-l faci sa vorbeasca pentru a capata incredere in tine. Daca te-ai uitat mai mult la el, te-ai holbat la el sau cum zici tu i-ai aruncat priviri maniace nu ai cum sa il jignesti.Papagalii uita tot(in afara de cel care il ingrijeste) dupa 6 luni asa ca nu ai de ce sa-ti faci grijihappy Joaca-te un joc, iesi cu prietenii, uita-te la televizor etc. Tineti mintea ocupatahappy Sper ca te-am ajutat. Fundita?