| Katts a întrebat:

Am gasit un pui de porumbel la mine in balcon si o sa-l tin pana cand poate sa zboare.Problema este ca nu vrea sa mananca si sa bea apa.Imi puteti da niste sfaturi.Promit funda

Răspuns Câştigător
| liliacALB a răspuns:

Pana una-alta fai-i si tu un adapost-cusca ceva acolo pe balcon, nu prea mica. adica sa nu stea in soare, ploaie, etc. Pune-i acolo de mancare si de baut si nu avea tu grija, va manca (cel mai bine amestec de seminte crude). Presupun ca nu e foarte mic, abia iesit din ou.

| Katts explică (pentru liliacALB):

Puiul are cateva saptamani.A incercat sa zboare si s-a oprit in balconul meu.

8 răspunsuri:
| klau95 a răspuns:

Deci totusi da-i ceva moale nu te lua dupa altii daca e din interior si nu poate manca? Si eu am ingrijit unu timp de 1 saptamana pana si-a luat zboru.Eu i-am dat paine,mei,graunte,grau, malai cam asa sa-i dai.
Deci nu mananca cand esti tu acolo cand vei pleca, va manca.Dar sunt si sanse sa moara si sa traiasca depinde de tine totu.

| 12AA a răspuns:

Mai tinel ceva vreme, primele zile el este speriat. daca nu stie sa zboare nu ii poti da drumu, pentru ca l-ar manca pisicile sau cainii...

| denymar a răspuns:

Poi,incerca sfatul unui om de la PetShop. Poate el stie ce sa ii dea ca porumbelului sa ii se para mai apetisanta...

| Katts explică:

Puiul are cateva saptamaini.A incercat sa zboare si s-a oprit in balconul meu.

| blueboy2012 a răspuns:

Daca nu mananca incearca tu sa ii bagi porumb sau grau pe cioc doarece nu cred ca stie sa manance. si dp cateva zile se va invata singur. nu uita sa ii dai si apa. baftahappy

| Pufuletss a răspuns:

Pai incearca sa ii dai tu niste graunte mici pe care sa le poata sa le inghita iar apa nu stiu nu am nici o idee thinking

| dreea a răspuns:

Am avut si eu 2. trebuie sa le bagi tu mancarea in cioc eu foloseam o penseta in asta http://www.porumbei.ro/cresterea-puilor-orfani/ o sa te ajute mai mult