Pai sincer cainele meu s-a invatat pur si simplu dupa un timp destul de lung.Dar dupa ce a facut ceartal si dal afara astfel o sa incerce odata afara si o sa vada ca nu il certi.Dar nu il bate poate chiar acolo 2 ziare peste fund(este mai bun ziarul deoarece fosnitul lui este deranjant pentru animalele cu simturi mai ascutite cum ar fi pisica cainele si chiar pentru cateva animale de ferma).Dar chiar daca ti-am spus ca nu trebuie sa il lovesti trebuie sa ii areti ca el trebuie sa faca ce spui tu, cainele meu intro vreme ma musca destul de des si apoi unchiul meu s-a saturat si i-a dat cateva bucati cu ziar si dupa asta nu a mai avut treaba cu mine, dar nul lovi tare si arata-i si afectiune si disciplina.
Cumpara-i pampers (pentru caini) si cand vezi ca vrea sa isi faca nevoile in alta parte, cearta-l si du-l la pampers. Daca a facut traba mica sau mare pe pampers, nu curata cel putin o zi, pentru ca asa va invata ca acolo trebuie sa isi faca nevoile.
Cainele meu are mai mult de o luna si, chiar daca isi facea nevoile intr-un loc mai "ferit", l-am invatat la pampers.
Iti trebuie rabdare, dar in cele din urma, se va invata.
Mult noroc!
Buna. E destul de mic sa il inveti inca sa isi faca nevoile unde vrei tu. Mai asteapta pana cand face cel putin 8-9 luni. Sper ca te-am ajutat. Bafta
Daca trebuie sa astept pana cand cainele face 8-9 luni, imi impute dr*cu toata casa cainele, mai ales ca de la 5 luni in sus, incepe sa ia un miros foarte neplacut treaba mare._.