| kikizzz a întrebat:

am nevoie de careva sa imi spuna si mie ce a patit cainele meu amstaff la ochisor, veterinarul a dat niste picaturi de ochi, dar nu au fost de folos absolut deloc, poate sa imi spuna careva de ce i s-a facut asa?
Va atasez un link: https://imgur.com/7JkglQu

6 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Pai nu ti-a spus medicul diagnosticul?
Arata a cataracta...

| JicaContra a răspuns (pentru alina2k18):

Cred ca "medicul" e de ultimul rahat daca a dat picaturi care nu fac nimic
SAU el nu stie/NU POATE sa le administreze corect (pe ochiul deschis, asa cum se administreaza ORICE picaturi de ochi) aia fiind o rasa de potaie cam putin cam PREA violenta

| alina2k18 a răspuns (pentru JicaContra):

Daca e vorba de cataracta sau glaucom picaturile pot tine boala pe loc sa nu avanseze pana la pierderea vederii, NU SE POATE VINDECA.
Din pacate.

| JicaContra a răspuns (pentru alina2k18):

Inteleg, nu stiam asta despre cataracta si glaucom
din pacate, cu mult regret trebuie sa iti arat ca, greseala TA e ca NU l-ai pleznit cu ideea asta de la inceput, trebuia sa SUBLINIEZI, ca

"poate nu rezolva nimic, DAAAAAAAAAAAAR NU E NICI MAI RAU... NU?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?"

| alina2k18 a răspuns (pentru JicaContra):

Aceste boli mentionate sunt progresive ducand la pierderea vederii.
Cum o fi mai bine? sa nu tratezi animalul si sa orbeasca complet si IREVERSIBIL in 6luni - 1an sau sa il tratezi si sa ii MENTII vederea macar la 30-50% cat i-a ramas, depinde cand a fost descoperita boala.
La bolile progresive e bine cand nu e mai rauwinking

| Reghqen a răspuns:

Ori s-a lovit la ochi cu un obiect ceva, ori i-a intrat ceva în ochi, ori are conjuntivită. Dacă veterinarul ți-a dat picăturile acelea s-ar putea să dureze câteva zile până își fac efectul, ca doar na este veterinarul... dacă nu își fac efectul picăturile du-te iar la el sau dacă nu du-te la un veterinar mai capabil.