| DoarAlin a întrebat:

Am nevoie de un sfat...
De la ora 8 dimineata pana acum, imi tot caut motanul. sad De obicei el nu pleaca niciodata, dar astazi a plecat si nu stiu unde sa-l mai caut.
Exista posibilitatea de a se intoarce inapoi? Are doar 9 luni, e micut, imi fac griji pentru el.

Răspuns Câştigător
| Deyne a răspuns:

Pisica mea a disparut 2 zile de acasa si astazi s-a intors. Daca stai la tara probabilitatea de a se intoarce acasa e destul de mare. Daca stai la oras si vezi ca trec cateva zile si nu se intoarce ai putea sa lipesti afise cu poza lui si cu numarul tau de telefon. In asa fel e posibil sa il recunoasca cineva si sa te anunte. Ai putea sa il mai cauti prin apropierea casei/ blocului, intreaba-ti vecinii daca l-au vazut...nu stiu ce sa zic..Multa bafta, sa il gasesti teafar!

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

S-a dus dupa fete...
Poate-i fura careva inimawinking

| Adry05 a răspuns:

Am patit exact acelasi lucru. Imi lasam motanul zilnic sa iasa, si dupa 3-4 ore ieseam, il strigam si venea si urc singur sus pana intr-o zi n-a mai venit si de atunci nu l-am mai vazut.
E perioada de imperechere probabil, a plecat dupa vreo pisica. Ori se intoarce peste cateva zile ori s-a dus de tot.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E perioada de imperechere a pisicilor o sa tot dispara

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cauta l in casa, s-a ascuns undeva, vezi in dulap.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Poate se intoarce, cine stie pe unde o fi acum? cauta-l prin locurile in apropiere de casa ta sau intreaba-ti vecinii sau cunostintele daca l-au vazut sau nu.
Pune un anunt pe internet sau pune afise prin orasul tau cu motan disparut, eu cel putin alte metode nu vad.

| icewolf a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Cred ca ar fi cam exagerat sa pui afise daca vecinii au si alte pisici da se poate sal gasesti pe acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E perioada de imperechere la pisici si la caini.
Se intoarce el.

| DoarAlin explică:

Va multumesc mult pentru raspunsuri!
A venit inapoi acum cateva minute.

| RoxanaY a răspuns:

E posibil sa se intoarca. Am o colega care are foarte multi pisoi si foarte multe pisici. O pisica de-a ei a plecat acum vreo doi ani si s-a intors acum 3 luni, deci este posibil sa se intoarca si peste 3 ani, dar nu-ti face griji caci se intoarce ea singura. Poate vine peste vreo 3 zile maxim. Succes sa o gasesti!

| icewolf a răspuns:

Depinde daca stai în oraș sansele sunt mai mici pentru ca se poate sa se raneasca totuși da se poate sa se întoarca înapoi pentru ca pisicile au un sim de obs uimitor si la 9 luni nu mai poti sa spui ca e pui deci da se poate ca sa se întoarca inapoi.

| AnaAncuta26 a răspuns:

Poate a vazut vreo alta pisica si s-a dus dupa ea, cred ca se va intoarce daca il ai de mult timp si stie sa se intoarca