Am niste nelamuriri legate de peştii mei caraşi, dar mai întâi să vă povestesc totul.Deci pe 1 octombrie am cumparat 2 peştişori din Hornbach unul roşu cu alb şi unul auriu complet.Erau destul de mici nici acum dupa 2 luni de cand i-am cumparat parca nu au mai crescut au în jur de 5-6 cm, ma rog îi țineam într-un bol de 5-6 litri şi o planta şi îi hraneam cu fulgi, doar ca ei în mare parte din zi stateau sub planta aia şi nu erau prea activi dar cand le scoteam planta înnotau parca mai veseli prin bol.Ei bine timpul a trecut iar acum 3 zile sambata pe 2 decembrie mi-am mai luat un peştişor gri(e superb) tot din acceaşi rasa cu ceilalți şi tot din acelaşi magazin, am mai cumparat din alt magazin o planta din plastic şi un fel de cutie/recipient/caserola pentru haine, carți, jucarii etc cu capacitatea de 31 de litri ca sa pot sa le fac un mediu mai mare şi sa nu-i mai țin înghesuiți e foarte spațioasa(pare ciudat nu stiu de voi dar mie nu-mi convine sa dau 2 milioane pe un acvariu simplu de vreo 10 litri cand pot sa improvizez). Totul bine ok am umplut acea sa-i zicem cutie pana la jumatate cu apa statuta de 2 zile cum mi s-a spus am pus peştişorii plantele şi s-au împrietenit destul de repede toți 3, problema e ca peştele nou gri e destul de sperios cand ma apropii, înnoata şi se loveşte de marginile cutiei dar ma rog e de plastic şi nu cred ca se răneşte, aşa e pana se obişnuieşte cred.Alta problema e cu mâncarea cand pun fulgii la suprafața apei ăia 2 mai vechi vin şi mănâncă singuri de la suprafață dar cel nou sta mereu la fund nu prea vine la suprafața sa manance aşa ca îi imping mancarea cu un pai sa se duca la fund unde sta el. Începe sa ma îngrijoreze doar ca ma gandesc oare nu trebuia sa moara pana acum daca nu ar fi mancat nimic? E posibil să moara? Va rog sa mă ajutați cu nişte sfaturi pentru ca m-am ataşat mult de el şi nu vreau sa-l pierd Daca din ce ați citit aici vi se pare ca fac ceva greşit va rog sa-mi spuneți dar fara să mă jigniți, mulțumesc!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.135.219.153) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro