| NicusorBRC2004 a întrebat:

Salut,TPU.
Am o cațea Brac German si in urma cu o luna si ceva,am fost sa o dau la un Brac German,cu Pedigree.

S-au lipit cei doi si am adus-o acasa.

Urmatorea zi,o rabla de maidanez a intrat in curte si a sarit-o,dimineața am gasit rabla aceea in curte, care din auzite mai stricase cațelele din curțiele oamenilor.

Intrebarea este, cațeaua a ramas cu primul caine gestanta (Brac German Pedigree)?
Sau cu rabla aceea maidaneză?

Răspuns Câştigător
| Anonim1447799 a răspuns:

Nu prea contează asta, bracul german e un câine superb sigur o sa le găsești o casa, chiar si metiși ii poți folosi la vânătoare, ei moștenesc de la mama calitatile ei.

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vai de mine ce probleme mari aveti cîte uniilaughing mai conteaza cu cine face cățaua ta pui? Cu original sau cu rabla de maidanez?

| Eireann a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Puii de Brac German ii vinzi cu pretentia ca sunt de Rasa, puii de Brac German si maidanez nu ii cumpara nimeni.

| NicusorBRC2004 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cu originalul, ptc am dat banii sa o monteze
Nu era logic sa intreb, ca eu aveam nevoie de puii originali, trebuiau facuti câtiva unor colegi de vânatoare si unui mare inginer zilvic!

| NicusorBRC2004 explică (pentru Eireann):

Intrebarea este :
A ramas gestanta cu originalul care a montat-o primul sau cu maidanezul care a montat-o la o zi jumate, ca a intrat in curte?
Ca pe mine ma interedeaza care dintre acestea este tatal puilor, am nevoie de pui!
Am un pui promis unui inginer silvic, prieten bun!
Si nu pot sa ii dau metis, de asta am intrebat cu cine a ramas gestantă

| NicusorBRC2004 explică (pentru NicusorBRC2004):

E ca si Job, fac parte din S.A.S si sunt si vânător

| Anonim1447799 a răspuns:

Buna, o catelusa din satul meu a umblat după caini acum ceva timp, a umblat cu mai mulți iar când a făcut puii unul era galben ca și catelul de lângă(labrador)iar ceilalți 6 au fost negri cu parul foarte lung, ii are și acum cel galben nu seamana deloc cu ceilalți, deci da, dacă catelusa ta era încă in călduri și acel cățel a fost cu ea e posibil sa iasă metiși

| NicusorBRC2004 explică (pentru Anonim1447799):

Era in calduri din păcate crying((

| Anonim1447799 a răspuns (pentru NicusorBRC2004):

Nu prea contează asta, bracul german e un câine superb sigur o sa le găsești o casa, chiar si metiși ii poți folosi la vânătoare, ei moștenesc de la mama calitatile ei.

| Furiosul a răspuns:

Nu sunt sigur, dar s-ar putea sa iti faca 2,, cuiburi,, am patit la ciobanesc german aceeasi situatie, dimineata mi-a facut 6 catei purii, iar peste 3 ore mi-a facut 2 corcituri de la un caucazian