Ceau
Studiez medicina veterinara:
Deja ar trebui sa incepi sa-i cumperi bobite, pedigree junior sau friskies junior.
Nu il mai pune sa bea lapte, pe langa ca probabil laptele nu era nici praf a facut ceva la burtica.
Este nevoie de consultatia unui veterinar urgent! Fortand-o nu-i faci decat mai mult rau, mergi si cumpara-i de 5 lei friskies junior sau pedigree junior si vezi daca mananca, daca da ii cumperi mai mult, daca nu e timpul sa mearga la veterinar,+ ca e nevoie de cele 3 vaccinuri.
Sa nu uiti ca are nevoie de apa in permanenta si sper ca nu o tii afara in soare, deci nu o mai chinuii si actioneaza ori da-o cuiva care isi poate permite ingrijirea ei.
Succes!
Eu zic sa o duci la doctor pentru ca am avut si eu aceleasi probleme cu pechinezul meu si l-a durut burtica
Nu o forta sa manance. du-o la veterinar. s-ar putea sa aiba o mica indigestie sau o boala mai grea.
Păi din cauza temperaturii ridicate câinele nu mai poate să mănânce. Dar nu-l ţine aşa, nu mai aştepta. Du-l la veterinar să vezi ce se întâmplă exact cu el. Eu nu ştiu ce să-ţi răspund, numai veterinarul ştie.
Succes!
Am fost cu el la veterinar si i'a facut doua injectii si mi-a spus ca o sa isi revina si ca o sa ii revina si pofta de mancare. A inceput sa manance de abia acum doua zile si din fericire mananca singur si mancare gatita si mancare pentru catei...Ms pentru. Raspunsuri.