anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare... oarecum ironicahappy
Deci, pisica mea a mancat hamsterii iubitei mele ( slava domnului- ca-mi era scarba de soarecii aia in casa ) dar ea se va supara pe mine rau pe mine ca stie ca imi e scarba de ei si ca de asta am cumparat pisica, dar acum regret ca am deschis cusca soarecilor si am pus pisica langa ea
Ea inca nu a venit la mine, asa ca nu stie, ce sa-i zic cand vine?

Răspuns Câştigător
| Dianna30 a răspuns:

Fii sincer. Daca te iubeste va intelege ca nu puteai sa-i suferi, si ai ajuns intr-o extrema, care te-a determinat sa faci asta. Putea fi altfel daca ea ar fi inteles ca locul lor (hamsterilor) nu e acolo. Poate va fi suparata la inceput, dar ii va trece. Sunt sigura ca poti sa o inveselesti foarte usor. Sper sa ai curaj sa fii sincer. Toate cele bune!

| WaKeUp19 a răspuns (pentru Dianna30):

Merci mult, raman dator happy acum e si mai bine, acum isi doreste un pomerian deala tuns... cred ca ii zice boo love struck love struck (sau un golden retriever - ii cumpar un boo, ca am deja caine de talie mijlocie, husky siberian

13 răspunsuri:
| klau95 a răspuns:

Unu la mana esti cam dus ca tie scarba de niste hamsterii asa frumosii cum sa-i compari cu niste soaricii?
Doi la mana findca i-ai facut rau ei dar mai ales hamsteriilor care i-a omarat :O
Deci dupa parerea mea ai facut 2 rele imi pare rau dar... puteai sa le dai drumu sau sa i vinzi, donezi altceva dar nu sa-i omorii.

| Hirako a răspuns:

Esti jalnic. Daca o iubeai cu adevarat nu i-ai fi facut asa ceva.Ea tine la sobolanii respectivi, fie ca tie iti plac sau nu.E plina tara asta de retardati egoisti...

| MCRgurl a răspuns:

Baaaaaaaaaaaaaaai ai dat-o in bara rau de tot, iti da cu tigaia si cu facaletu in cap si te si paraseste.eu zic sa te duci in secunda asta la maga si sa cumperi niste hamsteri. daca nu, spune ca nu ai fost acasa sau du-te la bucatarie si fa niste cartofi prajiti sau o prajitura si spune-i ca tu ai facut mancare si ca n-ai auzit nimic.eu zic sa faci asta ca daca nu chiar ai dat-o in bara.si ar avea dreptate sa se supere ca erau hamsterii ei si poate si ei ii e scarba de pisica ta dar nu-si ia caine ciobanesc german sa-ti manance pisica! nu stiu vezi ce faci.

| AtateaConditii a răspuns:

Ca sa fiti chit, da si tu pisica afara bietii hamsteri ce vina au ei sunt foarte draguti.Meriti sa iti dea papucii:@

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti un nenorocit.
meriti sa iti dea papucii
dar fa botu trist si ii ceri iertare pentru ce ai facut si poate poate o sa ai sanse sa mai fii cu ea si sa nu iei 3 vene in frunte

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cere-i scuze

Răspuns utilizator avertizat
| babyalexa a răspuns:

Nu iti pot spune decat ca nu mi-as dori sa fiu nici in locul tau nici al prietenei talehappy

Răspuns utilizator avertizat
| angeldevil_7103 a răspuns:

Cumpara altii(merge 100%)Nu-si va da seama. Bafta!

| Lolll a răspuns:

Spune-i ca nu erai acasa.Sau ca nu a fost vina ta.Sau daca ai frati sau surori da vina pe ei sau pe mama ta careia poate nu le plac nici lor.

| WaKeUp19 a răspuns:

Ai ba, sa-mi dea papucii pentru niste soareci, mi-a zis ca nu e frumos ce am facut si ca trebuia sa-i zic ca nu-i suportam si ii dadea sorei ei.
(si baaaa... din cauza voatra era sa-mi dea papucii, ca i-am zis ca daca vrea sa se desparta de mine, nu ma supar )
Cat despre funda... o dau celui mai REALIST raspuns... alexandra