TOŢI câini au instincte de supravieţuire. Astfel "năpârlirea" (mai ales sfârşitul toamnei, începutul primăverii) face parte din acest instinct de supravieţuire. Adică toamna părul câinilor se schimbă cu unul mai des şi mai gras pentru a rezista frigului iernii, iar primăvara părul devine mai rar şi mai subţire pentru a rezista verilor caniculare. Asta NU înseamnă că ei NU ar mai avea nevoie şi de alte îngrijiri speciale: periaje, pieptănări, hăinuţe, apă, etc! Aştept funda promisă! PWP :*
Buna! Daca e vorba de naparlire nu trebuie sa iti faci griji.Dar poate fi vorba si de alte cauze ale caderii parului(lipsa de calciu,anumite probleme dermatologice,etc.).in cazul asta exista un tratament, nu mai retin de la ce firma dar se gaseste sub forma de pipete care se pun in ceafa(gen cele pentru paraziti externi), se pune una pe saptamana timp de 5-6 saptamani.si costa in jur de 20 de lei pipeta.in orice caz intreaba la un cabinet veterinar(pentru detalii suplimentare).o zi excelenta!
Pai de 2 ori pe ani naparlesc... teoretic poti baga vitamine in el dar nu sunt de acord cu practica asta si oricum nu e sanatoasa, mai ai posibilitatea sa il tunzi daca chiar iti face probleme...depinde aici si de rasa
Pai este un sprei(pudra,sampon, crema etc)care face cainelui sa nu-i cada da spunem te rog ce rasa este, eu sunt Veterinar.Sa-mi spui daca vrei rasa atat si iti spun eu ce trebuie sa ii dai!