Fa-i un tarc in curte unde sa nu poata ajunge cel mare si scapi de a mai face nevoile prin casa, iar cand plecati in vacante cum se gaseste cine sa ii dea de mancare celui mare se va gasi si pentru cel mic
Cauta si tu pe cineva la care sa-l lasi cand plecati, daca vad ca ai unde sa-l lasi n-o sa mai faca asa si citeste pe net despre dresaj si din astea sa-l inveti sa ceara afara sa nu mai faca in casa. Cand scapi de astea 2 n-o sa mai fie asa inversunati impotriva lui.
Nu am ce sa fac. Ei nu il mai suporta. Ce sa fac? Nu pot sa admit ca il vor da
Cauta pe Facebook grupuri de adoptii de animalute din zona ta, sau din cel mai apropiat oras. Acolo ii poti intreba ce ai putea face, sau eventual, daca ai tai nu il vor mai vrea sub niciun chip, o persoana ce ar putea sa-l adopte in caz ca va ajunge impins in afara curtii, ca macar sa nu hoinareasca pe strazi ci la o persoana ce il poate intretine. Explica-le ca un caine nu e o jucarie s-o dai si s-o iei oricum, la urma urmei ei au venit cu ideea sa ti-l dea asa ca trebuie sa fie responsabili acum, sub nicio forma sa-i dea drumul pe strazi. Dureaza putin timp sa-l inveti una alta, iar cand plecati in vacante exista pensiuni unde il puteti lasa. Succes si sper sa reusesti
Dupa ceva timp de cand mi-ai raspuns am folosit metoda ta si parintii mi-au spus ca ei nu mai vor sa au grija de el si sa stau cu el la etaj si sa il ingrijesc singur. Nu mai suport sa ma trezesc la 6 dimineata sa fac curat dupa el si etc.
Atunci daca crezi ca nu mai poti avea grija de el, cel mai responsabil e sa ii gasesti un alt stapan. Incearca pe grupuri de adoptii din zona ta, cum am spus anterior