| JammyBrooks a întrebat:

am o pereche de perusi maturi.de 1 saptamana. Sunt foarte agitati.masculul face "plecaciuni" in fata femelei si o hraneste si mai mereu masculul ciripeste si vorbeste cu oglinda.are ceromul(narile) albastru inchis foarte inchis dar nu si femela.sunt si au fost foarte iubareti si foarte pupaciosi mereu se ciugulesc unul pe altul si se hranesc reciproc.
P.s. Nu le-am schimbat nimic in colivie si nu am mutat colivia.el e foarte agitat si e in stare sa faca orice sa o apere.isi misca capul in sus si in jos in jurul femelei si se plimba pe bara din colivie in dreapta si in stanga.
Ce se intampla cu el? Dau funda si vot

3 răspunsuri:
| bombonica1898 a răspuns:

Se pare ca o sa ai si niste pui de perusi pentru ca perusii tai sunt in perioada de imperechere. happy

| klau95 a răspuns:

Nu e de pui dar..sunt agitati si speriati probabil le este frica de tine.E normal ca daca doar de 1 saptamana i ai dar iti dau un sfat.Lasa-le usita deschisa sa iasa sau dale drumu ca sa iasa sa vezi ce bine va fi asa le fac si eu am o pereche de 3 luni si sunt foarte fericiti.
Daca nu poti sa i ti mereu dale drumu din cand in cand.
Masculu se poate obisnui cu tine dar femela nu ele in general sunt mult mai sperioase.

| JammyBrooks explică:

Nu,ati inteles gresit ii am de 1 an si ceva si sau obisnuit cu mine.......doar el are ceromul albastru intens ea nu.