Imi pare rau sa-ti zic, dar asa s-a intamplat si cu pisica mea. Era foarte slăbită si nu manca deloc; statea singura, se dadea la o parte daca voiam sa o atingem. Am chemat si medicul — i-a facut cateva Injecții care mai degraba au nenorocit-o. Peste cateva zile a murit. Asta in cazul unei pisici femele care nu era castrate. Castrarea lucește viata motanului si a pisicii. De aceea, daca e sa privim partea buna, probabil ca motanul tau e in călduri, dar nu are acces la femele. Incearca sa fii afectuoasă/afectuos cu el, sa-i dai mâncărurile care-i plac si sa strecori vitamine prin ele (NU DE OM!). Asa se intampla de obicei la motanii in călduri: nu mananca, poti cauta si pe net. Doamne ajuta!
Incerc dar rezufa orice sta pe pe fotoliu cu capul in jos, probabil este si foarte obosit ca in ultimele zile a stranutat si a tusit foarte mult, si dupa cum respira imi dau seama ca are nasul infudat.
Tu ce ai facut cu pisicuta ta dupa ce a decedat? Ai ingropat-o sau ai incinerat-o? Eu stau la bloc si nu stiu sigur unde l-as putea ingropa, si nici nu vreau sa il arunc ca pe un gunoi.
Dai sa bea lapte cald poate a otravit o cineva, nu ai spus daca motanul stă numai in casă sau merge si afara, cu alte pisici, clar nu este in calduri ca daca era in calduri era agitat mieuna, nu statea intru n loc, posibil este pe moarte. Ce rasa este?
Pe afara merge mai mereu il las pentru ca asa s-a invatat de mic. Sincer nu stiu daca e de rasa.a cum vreo 5 ani am avut alta pisica care la fatat pe el. Din ce am observat a mai inceput sa umble acum 5 minute coborase singur de pe dulap si s-a dus inapoi pe pervaz si acum din ce vad s-a dus pe fotoliu.
Doamne, imi pare rau! Ma rog pentru motanelul tau! Poate e in calduri, e castrat? Habar n-am, dar totusi iti doresc si tie si motanelului toata sanatatea!