| Calinush a întrebat:

am o problema cu papagalii mei, sunt 2, fetita si baiat, iar de 2 zile fetita cred ca s-a lovit la picior, il tine tot timpul strans si nu il foloseste deloc, de abia se catara pe batul ei si nu mananca deloc sad Ce pot face?

Ii am de 4 ani si ceva si imi plac foarte mult, ii mai neglijez eu cateodata, dar mama e tot timpul cu ei, daca il pierd pe unu automat moare si celalat siapai crying nu-mi place

5 răspunsuri:
| just for me a răspuns:

Si eu am avut o papagalitza care mi-a murit acum 2 lunicrying o aveam de 4 ani si o iubeam mult. du-l la medic, desi in unele cazuri, cum a fost la mine, dupa ce ca am dat 90 lei pe tratament tot a murit

| TrendyHedgehog a răspuns:

Duo CAT MAI REPEDE LA VETERINAR poate are o fractura de os. Pana ajungi la vet incearca sa ii pui piciorul intre doua betisoare astfel incat sa stea drept si sa ai mai mult grija de ei

| Ariel_2658 a răspuns:

Trebuie sa il duci neaparat la veterinar! Am avut si eu 2 papagali si tot asa unul dintre ei a murit.si apoi a murit si celalat de suparare, desi adusesem alt papagal in locul celui care murise. Asa ca ai grija.eu zic sa il duci la veterinar, poate se mai poate face ceva. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-l urgent la un medic veterinar! Daca nu vrei sa patesti ce am patit eu crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu un papagal si s-ar putea sa fii racit. mai ales daca nu are chef de mancare. ai putea sa ii pui la mancare putin mac. este ca un fel de medicament pentru ei. in rest gandeste-te daca s-a lovit. si daca e, du-l la veterinar!