| Withoutanonim a întrebat:

Am o problema....eu am doi hamsteri, un mascul si o femela. Am uitat usa deschisa la cusca lor si hamsterita a fugit. Am gasit-o plina de ulei(normal, nu incins sau folosit, ulei de gatit), si mirosea a sarmale. Tin sa mentionez ca bunica mea a facut sarmale si erau destul de calde. Mi-e frica ca se poate intampla ceva. Am sters-o cu un servetel uscat dar nu s-a luat tot uleiul. Se poate intampla ceva? MULTUMESC ANTICIPAT!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spal-o cu apa calduta si sampon, apoi o clatesti f bine si o stergi cu un proop pana i se ia toata apa.

| Snowa a răspuns:

Hamsterii nu rezista la caldurii foarte marii ( peste 30 de grade C ) deci cel mai probabil a murit din cauza caldurii. Si ca sa o spelii de ulei (daca mai traieste) sa o lasi in nisip SPECIAL pentru chinchile, iar ea sa va curata singura. Daca nu s-a dus tot uleiul o poti spala dupa cum a zis DonnaAlba.
Si am intrebare, tineai masculul si femala in aceeasi cusca? Daca da trebuie sa stii ca hamsterii de sex opus nu trebuie sa stea in aceeasi cusca pentru ca te poti trezii cu niste puii, iar daca nu stii cum sa ai grija de ei o sa fie urat.
Scuze pentru raspunsul intarziat.