Mi se pare un raspuns total incompetent..Am investit 60 de lei in jucariile acestea, nu mi se pare OK Sa o las sa se strice de tot, si sa imi iau alta.
Mie mi se pare o prostie. la ce ajuta acel rulment? acea jucarie? inainte erau alte jocuri: sotronul, lapte gros, fata ascunselea. etc. unde au disparut aceste jocuri care am crescut cu ele.
acum apar fel si fel de prostii care iti afecteaza mintea,
Am intrebat un prieten si a spus ''Spune i sa isi ia altul''. Eu nu am Fidget Spinner, dar sunt amuzante. xD
Am revenit cu niste detalii care va pot ajuta..Am analizat putin Rulmentul. Daca il tin vertical, si il invart, pare sa se invarta,, ok'', Dar tot nu este de ajuns.
Daca il pun orizontal se aude un zgomot ciudat si se opreste instant.Are aceeasi viteza ca pe vertical, dar se opreste instant.
Daca il pun in spinner, si invart spinnerul vertical, cu o viteza mai micuta, se aude un zgomot ciudat, de parca s-ar freca 2 fiare unul de altul, Uneori si scartait.
Daca il invart foarte tare, daca il tin orizontal, sa zicem ca e OK.
Daca il tin vertical incetineste imediat.
Sa il tin vertical, si sa ma joc asa cu el nu este o solutie, va rog sa ma ajutati!
Repet, dau funda mare cat voi!
Mi-am facut Fidget Spinner-ul sa se invarta 4 minute, folosind acelasi rulment. Nu mai am nevoie de ajutor, Multumesc tuturor.
Am spus si mai sus, nu mai am nevoie de ajutor. Spinnerul meu se invarte 3minute si 50 de secunde, uneori cu un avant mai puternic si 4 minute, 4 minute si 10 secunde,
Ce-ai facut sa se invarta atat? La mine se invartea 1min, l-am bagat in acetona si acum se invarte 26sec :/
Pai, nu stiu daca te va ajuta, dar eu am folosit niste,, Shower creme'' Adica, crema de dus
Am turnat asa, pe margini, pe fiecare parte.
L-am frecat/curatat putin in mana, dupa care am folosit o periuta de dinti sa curat tot din el
La final am clatit putin de tot cu apa calda, si Voilla!
Si am mentionat, nu am la indemana benzina, motorina sau alte materiale la indemana
Scoat rulmentul din spinner (nu trebuie neaparat) si baga-l in otet pentru o ora sau pana vezi schimbari. La mine a mers, deci nu vad niciun motiv sa nu mearga, si daca nu, cumpara alt rulment. Sper ca a ajutat
Am incercat metoda ta, l-am scos dupa o ora din Otet, si nu mica mi-a fost mirarea cand l-am gasit PLIN DE RUGINA.Am incercat o alta metoda, a mea, si am inceput sa o scot... Dupa cateva curatari bune, o sa il aduc la viata.
Folositi un Sapun Lichid/Crema de dus si apa calda.
Puneti Sapun Lichid/Crema de dus, depinde ce folositi, pe rulment, frecati bine, dupa care folositi o periuta de dinti sa scoateti rugina.
In 3-4 incercari rugina a disparut.