| Predat0r a întrebat:

Am si eu un ciobanesc mioritic de doua luni si jumatate si as vrea sa-l invat sa latre... Pt ca nu prea latra des, doar uneori cand se joaca cu celalalt caine care il am ( e de talie mica si are 7 ani ) Imi puteti da si mie niste sfaturi va rog?

4 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

O sa latre el de o sa te saturi, dupa ce mai creste rolling on the floor

| Eallscriellca a răspuns:

Hello! O.o Si eu am unul de aproape 6 ani si latra de la 2-3 luni M-am jucat mult cu ea vorbeam cu ea chiar si acum o fac, mai acorda-i timp, latratul vine din instinct si e bine daca interactioneaza cu alti caini big grin Ceau! Ceau!

| Shocky a răspuns:

Depinde cum vrei sa il cresti pentru a-l face rau trebuie tinut la dos dar el latra doar la persoanele pe care le considera el sau ea a fi periculoase, acea rasa de caini este foarte inteligenta

| hajliparli a răspuns:

Buna daca chiar vrei sa latre "haraiel" adica il enervezi, ex f bun:tu scoti sunete cum fac caini cand se bat, si il tot enervezi(il prinzi de bot si il scuturi(se enerveaza)il scuturi de coada(se enerveaza)si de muschi de pe partea din spate) eu am avut pana acum vreo 7 caini si asa i-am imvatat sa latre, mie mi-se pare cea mai ieftina varianta si cea mai usoara