| Chrome_1943 a întrebat:

Am si eu un pui de Rottweiler in varsta de 2 luni si jumatate si pana acum l-am tinut in apartament, dar acum sunt nevoit sa il tin in curte. Va rog imi puteti spune si mie cum rezista / comporta la frig Rottweilerul?

Va rog sa imi spuneti in cazul meu, adica ma refer cand este pui big grin

Va rog mult de tot big grin Fundaaaa big grin big grin big grin

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

Eu nu recomand sa tii un pui de 2 luni afara, iarna, sub nici o forma!
Nici un caine matur nu vad normal sa stea la -20 de grade afara, noaptea. Chiar nu il mai poti tine in casa cateva luni si mai apoi sa-l lasi sa doarma in casa noaptea? Atunci la ce ti-ai mai luat caine daca nu-ti asumi raspunderea astfel incat sa-i fie lui bine?
L-ai luat doar sa te joci cu el, nu sa-i oferi si conditii?!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti prosti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rottweilwrul este un caine cu o mare rezistenta la frig.eu spre ex am doi, un mascul si o femela pe care ii tin tot anul in curte dar au o cusca bine acoperita si cu mult asternut. Poti sa ii pui material textil sau paie de grau(mult mai bune). Si nu au nici o problema cu frigul ba chiar le place sa se joace in zapada. Insa tinand cont ca are doar 2 luni nu iti recomand sa il lasi afara fara sa fie invatat sa intre singur in cusca, ar putea adormi afara si sa moara inghetat. ar fi mai bine daca l ai putea inchide intr un adapost acoperit si cu cel putin 3 pereti. O solutie mult mai buna ar fi sa il dai cuiva pe parcursul iernii ca sa aiba grija de el si il iei primavara cand e cald afara. oricum. e micut asa ca gandeste-te si la el micitzulhappy