Eu nu recomand sa tii un pui de 2 luni afara, iarna, sub nici o forma!
Nici un caine matur nu vad normal sa stea la -20 de grade afara, noaptea. Chiar nu il mai poti tine in casa cateva luni si mai apoi sa-l lasi sa doarma in casa noaptea? Atunci la ce ti-ai mai luat caine daca nu-ti asumi raspunderea astfel incat sa-i fie lui bine?
L-ai luat doar sa te joci cu el, nu sa-i oferi si conditii?!
Rottweilwrul este un caine cu o mare rezistenta la frig.eu spre ex am doi, un mascul si o femela pe care ii tin tot anul in curte dar au o cusca bine acoperita si cu mult asternut. Poti sa ii pui material textil sau paie de grau(mult mai bune). Si nu au nici o problema cu frigul ba chiar le place sa se joace in zapada. Insa tinand cont ca are doar 2 luni nu iti recomand sa il lasi afara fara sa fie invatat sa intre singur in cusca, ar putea adormi afara si sa moara inghetat. ar fi mai bine daca l ai putea inchide intr un adapost acoperit si cu cel putin 3 pereti. O solutie mult mai buna ar fi sa il dai cuiva pe parcursul iernii ca sa aiba grija de el si il iei primavara cand e cald afara. oricum. e micut asa ca gandeste-te si la el micitzul