| Legendary431 a întrebat:

Salut TPU
Am un bishon de 1 an si 7 luni care are probleme cu stomacul.
Am fost la un veterinar in pitesti (sunt din mioveni, pe langa pitesti) si i-a facut vitamina B12 si un antibiotic crezand ca are colita cateva zile si i-am schimbat dieta trecandu-l pe royal gastrointestinal. Pana acum nu a avut nici un efect. Acum am fost la alt veterinar care credea ca este de la alimentatie si i-a facut 1 calmant si 1 antibiotic/zi...tot nici un efect.
Astazi dupa injectia de dimineata (le face dimienata si seara) a inceput sa se comporte ciudat, de parca nu ar avea pic de viata in el.
Nu se poate misca, ma musca daca pun pana pe el, nu poate manca si am ramas fara bani din cauza tuturor tratamentele care i le-am facut si care n-au avut nici un efect...nu stiu ce sa mai fac.
Ma voi duce cu el luni la Bucuresti sa ii fac o radiografie sa vad daca are ceva in neregula. Toata povestea cam acum 4 luni si de atunci sunt in ghinionul asta.off
Chiar nu stiu ce sa ii mai fac daca nici acolo nu reusesc...
as aprecia putin ajutor si o sugestie daca aveti...
Va multumesc mult si imi cer mii de scuze ca v-am facut sa cititi atat

3 răspunsuri:
| SSophie a răspuns:

Buna! si eu sunt cam in aceeasi situatie si aproape vecina cu tine ma rog nu asta conteaza, ideea e ca si eu am probleme cu catelusa mea si crede-ma ca nu am putut gasi un medic bun, dar uite mi s-a recomandat in mioveni undeva prin A-uri un veterinar,, bun,, adica nu stiu daca il cunosti eu vreau sa ma duc acum sa vad ce imi spune si el(am inteles ca a facut si operatii, pune catelusii la perfuzii)adica ar trebui sa stie ceva... Daca tu poti sa contesti asta ti-as fi recunoscatoare...Cat despre medici buni in pitesti unde ai fost? Cat despre comportamentul catelusului poate, nu stiu o fi din cauza injectiilor de are aceste reactii.Multa sanatate catelusului!

| Legendary431 explică (pentru SSophie):

In pitesti am fost la Dr.Stefanescu. E un cabinet pe strada rahovei care e pe langa strada exercitiu. E un veterinar super si de fapt sunt 2 veterinari nu doar acesta, sot-sotie. Tii recomand sa ii incerci pentru ca aici in mioveni e doar un singur veterinar si nici el nu e cine stie ce. Cat despre veterinarul din A-uri, nu am auzit de nimeni care sa fie prin A-uri, si orice veterinar ar trebui sa stie sa faca operatii sau sa puna perfuzii deci nu ceva ce ti-ar merita atentia. Iti recomand sa te duci in pitesti pentru ca nici tarifele nu sunt mari, ba chiar mai mici decat aici. Mult noroc!

| SSophie a răspuns (pentru Legendary431):

De acord cu tine ca toti ar trebui sa faca aceste lucruri dar crede-ma am observat ca nici o injectie nu este facuta corect, chiar daca este animal nu o faci in bataie de joc...Gustul asta amar mi l-au lasat, sincer nici nu prea am inteles cum sunt cei din mioveni cu cabinetele lor, adica bun am inteles ca ar fi unul care ar avea 2 cabinete am avut,,norocul,,sa ajung la el si ti-am mai spus ar fi acela prin A-uri doar am auzit, nu am ajuns la el si am mai fost in pitesti pe crinului de fapt cel de acolo m-a determinat sa vin in mioveni, pentru ca era asa,, scarbit,, de situatie... Uite chiar nu stiam de aceasta familie de medici si merci frumos sper ca al 3-lea este cu noroc.