Predresajul incepe din primele zile cand puiul este adus acasa (numele, aici, sezi, culcat, socializare,, dupa terminarea schemei de vaccinare,, etc.). Dresajul incepe mai tarziu (in jurul varstei de 1 an cand se pot introduce diferite corectii si diferiti stimuli pentru fixarea comenzilor invate in perioada predresajului)
Ai experienta sau vorbesti asa... sa te afli in treaba?
Imi spui tu mie? La cat se incepe dresajul la un caine? Am 3 caini si pe toti i-am dresat, taci din gura cum sa inceapa dresajul acum. Tu nu esti normal ma copile, pana la varsta de 6 luni cainele nu va sti nimic, numai sa se joace. Abia dupa 6 luni se va incepe dresajul. Documenteaza-te inainte sa vorbesti prostii!
Este indicat sa incepi CHIAR ACUM lucruri elementare de gen sezi. Incearca acest dresaj o luna, 2 pana il va sti PERFECT. Apoi poti incepe culcat, dupa ce va sti si culcat vei incepe cu mort, dupa asteapta s-a.m.d
De la 5-6 luni iti recomand sa te apuci ca, cu cat e mai mic cu cat e mai usor
Funda?
Este bine sa il incepi de cand e mic. Pentru ca face putine si pricepe multe. Mai pe romaneste, invata repede si poate ajunge la un nivel mai mare.