Sfatul meu:
NU MAI TINE CAINI!
Brutalitatea nu ajuta cu nimic.De ce sa chinuiesti un animalut mai ales de 2 LUNi in lant?
E micut si se baga in picioarele tuturor pentru ca va iubeste si vrea sa va jucati cu el.
Bun:hai sa te leg si pe tine intr-un lant tu sa plangi si sa tot te lovesc.Cum o sa fie? Judeca putin inainte sa chinuiesti pe cineva in halu asta.
Dreseaza-l sau daca nu sti sa te comporti cu el da-l la cineva si in nici un caz NU IL MAI TINE LEGAT SI NU IL MAI BATE!
As vrea sa incep cu o intrebare care ma cam macina : Daca tu ai fi mic, micut, si ai incepe sa plangi iar mama ta te-ar bate, te-ai simti bine? Eu cred ca nu! Da-i drumul, dreseaza-l. Orice altceva !
In primul rand, nu sunt singura persoana care ti-a zis sa-l dresezi sau care ti-a atras atentia pentru bataie asa ca nu ma judeca doar pe mine. In al doilea rand, @ligiligi are dreptate. Catelul este prea mic pentru a fi legat. Tot din cauza varstei fragede si schelalaie. Probabil ca inca nu este adaptat cu mediul, probabil schelalaie dupa mama lui [ asa se intampla in majoritatea cazurilor]. Degeaba il bati. Iarta-ma daca am fost prea dura la inceput.