Pai în primul rand ca e în creștere și în aldoilea rand, e rasa de talie mare. Tu cat ai vrea sa mănânce? Dacă nu-ți permiți să-l crești trebuia să-ți iei unul de rasa mica.
Nu este o problema hrana...dar l.am avut foarte bolnăvicios de mic și l.am ținut doar in Injecții și vaccinuri zilnice și nu prea as vrea sa pățească iar ceva +plus ca sunt un fel de începător in acest domeniu și nu prea stiu totul despre aceste rase de câini!
Pe sacii de mancare scrie dozajul cat rebuie dat la fiecare caine pe kg, sau si mai bineiti intrebi medicul la care l-a luat in evidenta.Mie mi se pare mult cat manaca, eu am doua catele de talie mica si manaca impreuna un sac de 3 kg pe luna, dar eu stiu, poate al tau fiind in crestere si e de talie mare are nevoie de mai mult.Totusi cainii de regula nu au masura, manaca pana pocnesc unii, cred ca trebuie sa respecti cantitatea care ti-o va indica medicul pentru ca el stie cel mai bine
Al meu are 6 luni si mananca o conserva de 1, 2kg pe zi sau 1kg de crochete speciale pentru caini in crestere.
Al tau este subnutrit.
Sa-i schimbi din cand in cand marca de crochete ca se plictiseste iar unele contin mai nimic, in special cele cu publicitate multa.
Am uitat sa spun ca îl tin doar le pedigree, fiindca dacă ii dau altceva se strica la stomac repede
Deniissel întreabă: